De Salons

Zondags Aperitief Tekenen

cursus/workshop | Gent | 1 oktober 2017
Bijzondere ateliers, intrigerende modellen, een heel mooie locatie én een drankje erbij… Klaar voor een verrassing? Treed binnen in ‘De Salons’. De mooie zalen van Theater Tinnenpot zijn voor jou omgetoverd tot fascinerende ateliers met een heel eigen karakter. Een voormiddag lang kan je proeven van de unieke sfeer die elk atelier je biedt. Telkens krijgt modeltekenen een nieuwe invulling. Laat je meeslepen door de bijzondere ambiance van elke zaal, ontdek en teken op eigen tempo…

PUNCH

najaar 2017

cursus/workshop | 11 november tot 2 december 2017
PUNCH: dat zijn workshops, infosessies en feedbacksessies, in een pittige mix. Maak je beeldend werk en wil je graag feedback? Of wil je tips over hoe je helder schrijft over je werk? PUNCH geeft je tijdens inspiratiedagen in Heist-op-den-berg, Aarschot en Gent een duwtje in de rug bij je creatief proces. Tijdens één of meerdere sessies kan je je beeldend werk samen met experten onder de loep nemen in de vorm van een feedbacksessie. Of meer te weten komen tijdens een bijzondere infosessie. Iedereen die beeldende kunst maakt, is welkom.

LUX- BRENG JE WERK IN BEELD

cursus/workshop | 28 januari tot 27 mei 2018
Wanneer je werk begint te groeien en je hebt intussen een oeuvre opgebouwd, dan is het belangrijk ook aan de volgende stappen te werken. Ben je op zoek naar een professionele manier om je artistiek werk te delen met de wereld van de kunsten? Deze zondagsreeks brengt je stapsgewijs ideeën om je kunst nog uitgebreider op de kaart te zetten.