LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Basiscursus Vedic Art

Intuïtief schilderen

cursus/workshop | Hertsberge | 28 oktober tot 23 december 2017
http://www.intuitief-schilderen.be
Vijfdaagse cursus : Start op dinsdag 21 november t/m zaterdag 25 november 2017 Telkens van 10.00 u tot 16.00 u Wil je graag zo' n cursus bijwonen maar de dagen of uren liggen je niet. Dan zoeken we samen naar een oplossing om het voor jou en voor mij mogelijk te maken de cursus te geven op een ander tijdstip.

Midweek basiscursus Vedic Art :

Vijfdaagse cursus :Start op dinsdag 21 november t/m zaterdag 25 november 2017
Telkens van 10.00 u tot 16.00 u
Wil je graag zo' n cursus bijwonen maar de dagen of uren liggen je niet. Dan zoeken we samen naar een oplossing om het voor jou en voor mij mogelijk te maken de cursus te geven op een ander tijdstip.

Vedic Art is een samensmelting van academische schilderkunsten en Vedische filosofie.

De oude leer van de vedas maakt duidelijk dat alle kennis die we nodig hebben om te creëren reeds in ons aanwezig is, het zit in onze natuur.

In de cursussen van Vedic Art leer je terug contact maken met je eigen creatieve intelligentie. Doorheen 17 fases ga je een innerlijke reis maken om deze verborgen kennis te herinneren en de natuurlijke wetten te activeren.

Je gaat je eigen manier van stijl en schilderen ontdekken en ontwikkelen en volgt hierin jouw eigen pad op jouw eigen tempo.

Tijdens de tocht doorheen de 17 fases van Vedic Art wordt ook steeds de link gelegd naar hoe jij je in je dagelijkse leven manifesteert waardoor je je bewust kunt worden van je eigen patronen, obstakels, idee-fixe(n) en je eigen natuurlijke kracht. Vanuit dit bewustzijn ben je in staat je levensverwachtingen en levenskwaliteiten vorm te geven en kwalitatiever te maken.

Meer info op www.intuitief-schilderen.be of www.vedicartbrugge.be