Recent toegevoegd in de webgalerie

Friends
Float 010

Boom
Float 010

Relatie
Float 010

wandklok 'Torri'
Anke Boulanger

Acryl juwelen (33)
Inge De Knop

Memories
Inge De Knop

The sadman
els pleysier

het dagelijkse leven
els pleysier

dromend
els pleysier

to look up
els pleysier

brainstorm
els pleysier

The party
Michaël Marek

Toekomstvisioen
Michaël Marek

Sol
Gerda Beyens

Faces
Gerda Beyens

help4
Mark Baeten

 

drukdrukdruk - viens vite, on imprime!

het grafiekfestival is terug op 5 en 6 mei 2018!Het grafiekweekend is terug: op 5 en 6 mei 2018 kan je in heel België workshops, artist talks en andere sessies rond grafiek volgen.

Zin om met grafiek aan de slag te gaan? Grafiek is verbazingwekkend veelzijdig: zeefdruk, lino, ets, monotype, ... Grafiek is weer helemaal in en dit willen we vieren.Hou deze website in de gaten! Op 2 april staat het volledige programma online. Wil je meer weten over de vorige editie? Klik hier: http://www.drukdrukdruk.org/2017

Zelf een atelier of exporuimte? Doe dan mee, organiseer een activiteit en dien vanaf eind december en vóór 11 februari 2018 via deze link: http://www.drukdrukdruk.org/activiteit-indienen

ONTWERP HET CAMPAGNEBEELD VOOR NEXT GENERATION, PLEASE!

Exposeer in BOZAR

Verras met een inspirerend beeld dat in het oog springt en waar de eigenzinnige, rebelse jeugdigheid van afstraalt. De eerste 10 geselecteerde projecten zullen getoond worden in een tentoonstelling in BOZAR, en er zijn nog andere prijzen te winnen.. YOU(TH) CAN DO IT!

GAST ZOEKT GASTEN

▲ Artists in residence & Curatoren gezocht! ▲

Ben jij op zoek naar zomerse werkruimte? Wat zou jij als beginnende curator/kunstenaar kunnen betekenen voor de Oude Beurs? Van mei tem september zoekt Fameus deelnemers om het eeuwenoude gebouw in de Hofstraat, te Antwerpen over te nemen.

▶ Stel je kandidaat: email een A4tje naar caro@fameus.be.
▶ Stel je idee voor op 23 (AIR) of 30 april (CUR).

Kunstletters zoekt kunstenaarskoppelsVanaf 28 april toont 
Centre Pompidou-Metz bijzondere kunstenaarskoppels in de expo ‘Couples modernes’. Ook in Kunstletters gaan we op zoek naar kunstenaarskoppels. Vormen jij en je partner een artistiek paar? Laat het ons weten.

BUREN BIJ KUNSTENAARS 2018Ook in 2018 is er een editie van Buren bij kunstenaars! Heb je een atelier in West-Vlaanderen? Doe mee en zet op 19, 20 en 21 oktober 2018 de deuren van je atelier open voor de 15e editie van dit bruisend weekend vol beeldende kunst. Kunstwerkt neemt vanaf dit jaar de organisatie van Buren bij Kunstenaars voor haar rekening.

Bezoeken voorjaar 2018: Landschap

Schrijf nu in!Schrijf nu in voor de veelbelovende bezoeken die dit voorjaar op het programma staan. We bezoeken kunstenaars die een 21e eeuwse invulling geven aan het thema 'landschap'. Maak kennis met Griet Dobbels, Frank Depoorter, Nils Verkaeren, Tim Volckaert, Stefan Peters, Jean Marie Bytebier, Koen Van Den Broek.
Meer info

Kunstletters in 2018

Eerste nummer in april

In 2018 pakken we uit met een nieuwe versie van ons tijdschrift Kunstletters. We brengen inspirerende verhalen  in een nieuwe opmaak en formaat. Kunstletters verschijnt vanaf nu 4 x per jaar. Het eerste nummer mag je in april in de bus verwachten. Heb je en abonnement of wil je er één? Dan krijg je in februari alvast een verrassing in de bus, die hopelijk het wachten wat verzacht.

Uit de webgalerie: de keuze van Anton CotteleerAnton Cotteleer dook in de webgalerie en pikte er werken uit van Float en Hein De Belder.
Wat is het verhaal achter het werk. Je ontdekt het HIER en op www.kunstletters.be

De kunst van het tentoonstellen

Naar buiten treden met wat je creëert, is een spannend maar boeiend moment.  Hoe je tentoonstellen praktisch aanpakt, kan je lezen in dit nieuwe boek. Je vindt tips van experts over hoe je werken voor een expositie selecteert, hoe je een geschikte expositieruimte kiest, waar je op moet letten bij het transport...

Klik hier voor meer info.

via GIPHY

Meer info

Handleiding: Agenda | Zoekertjes | Webgalerie

Exposities aankondigen, zoekertjes plaatsen of eigen werk in de webgalerie plaatsen. Het kan eenvoudig én gratis op www.kunstwerkt.be 
Toch nog problemen? Dan kan je onze overzichtelijke handleiding downloaden.