drukdrukdruk

grafiekweekend op 6 & 7 mei


Het voorjaar wordt druk. Want grafiek is weer helemaal in en dit willen we vieren. Zeefdruk, lino, ets, monotype,… : grafiek is verbazingwekkend veelzijdig.  Daarom zet KUNSTWERKT druktechnieken graag in de spotlights. Voor nieuwsgierigen zonder ervaring én gevorderde grafiekadepten: drukdrukdruk wordt een waar grafiekfestijn.

Omcirkel alvast 6 & 7 mei in jouw agenda. Het programma komt online op 3 april. Vanaf dan kan je zien waar je een workshop kan volgen, een open atelier kan binnenwandelen, een expo kan bezoeken of een demonstratie kan meemaken. Alle praktische informatie vind je dan ook op de website: www.drukdrukdruk.org.

 

PUNCH

PUNCH: dat zijn workshops, infosessies en feedbacksessies van Kunstwerkt, in een pittige mix. Iedereen die beeldende kunst maakt is welkom op onze PUNCH-dagen. Waar en wanneer er een PUNCH zal plaatsvinden kom je te weten als je onze website in de gaten houdt. 

Ben je organisator en wil je zelf in jouw stad/academie/gemeente een PUNCH? Contacteer ons dan via info@kunstwerkt.be en bekijk deze infoflyer.

DRAWING DAYS 2017

The Big Draw is back, maar in een geheel nieuw jasje! Het jaarlijkse tekenfestival zal voortaan Drawing Days heten. Het doel is geniaal en eenvoudig: iedereen aan het tekenen krijgen! Dit jaar is Gent terug aan de beurt om het tekenmateriaal boven te halen. Wa paasde gulder ervan? Vree wijs!

In het laatste weekend van september 2017 toveren we Gent om tot een waar tekenparadijs. Drie dagen lang kan je tal kunstenaars aan het werk zien, maar ook deelnemen aan verscheidene workshops, een tekenwandeling maken doorheen de stad of gewoon op een bankje gezellig een schets maken. Voor elk wat wils!
Meer info volgt heel binnenkort!

Vakrebellen

Nog niet gehoord van Vakrebellen? We stellen ze graag aan u voor.

DESIGNED BY: ME

Designed by: ME wil makers van toegepaste kunst een eigen plek geven waar ze werk kunnen tonen en bekijken. Designed by: ME is een festival voor makers en op www.designedbyme.be kunnen makers hun werk tonen en delen met gelijkgezinden.