drukdrukdruk

grafiekweekend op 6 & 7 mei


Het voorjaar wordt druk. Want grafiek is weer helemaal in en dit willen we vieren. Zeefdruk, lino, ets, monotype,… : grafiek is verbazingwekkend veelzijdig.  Daarom zet KUNSTWERKT druktechnieken graag in de spotlights. Voor nieuwsgierigen zonder ervaring én gevorderde grafiekadepten: drukdrukdruk wordt een waar grafiekfestijn.

Omcirkel alvast 6 & 7 mei in jouw agenda. Meer informatie over dit project komt er snel aan dus hou deze website in de gaten.

 

PUNCH

PUNCH: dat zijn workshops, infosessies en feedbacksessies van Kunstwerkt, in een pittige mix. Iedereen die beeldende kunst maakt is welkom op onze PUNCH-dagen. Waar en wanneer er een PUNCH zal plaatsvinden kom je te weten als je onze website in de gaten houdt. 

Ben je organisator en wil je zelf in jouw stad/academie/gemeente een PUNCH? Contacteer ons dan via info@kunstwerkt.be en bekijk deze infoflyer.

THE BIG DRAW

Kijk, teken en denk mee

The Big Draw is een internationaal tekenfestival dat ieder jaar neerstrijkt in een andere Belgische stad. Het doel is geniaal en eenvoudig: iedereen aan het tekenen krijgen!

In 2016 is er uitzonderlijk geen The Big Draw stadsfestival maar wél Drawing Day #1. De eerste editie van deze dag vol tekenactiviteiten vond plaats in Hasselt. Modeltekenen in de Japanse tuin, al tekenend speeddaten of een platenhoes ontwerpen met Benjamin Leroy? Het kon allemaal. Op 29 oktober ontvingen we een hondertal tekenaars op deze tekendag.

Op de hoogte blijven van alle projecten rond tekenen of inspiratie nodig?

Vakrebellen

Nog niet gehoord van Vakrebellen? We stellen ze graag aan u voor.

DESIGNED BY: ME

Designed by: ME wil makers van toegepaste kunst een eigen plek geven waar ze werk kunnen tonen en bekijken. Designed by: ME is een festival voor makers en op www.designedbyme.be kunnen makers hun werk tonen en delen met gelijkgezinden.