Beeldruim collectief

LNKS # 3

- + ° Groepstentoonstelling ° + -

KTA Lindenlei 38, Gent - NUCLEO

Concept en realisatie 
BEELDRUIM collectief ism Laurens Marien 

https://www.facebook.com/Beeldruim

MET WERK VAN

Katelijne de Corte 
Tine Guns
Vladimir Ivaneanu
Kevin Vanwonterghem
Nicolas Van Parys
Yves Velter
Jimmy Kets
Cindy Morlion
Julie Scheurweghs
Quinten Ingelaere 
Lore Rabaut
Harlinde De Mol 

PROGRAMMA
° 28/ 5, 20u : Vernissage
--- hosted by FABRIK https://www.facebook.com/Fabrikvzw 
° 29/ 5, 14u - 22u : Expo + bar
° 30/ 5, 14 - 22u : Expo + bar
° 31/ 5, 14 - 20u : Expo + bar
vanaf 20u: BEELDRUIM invites: 
--- Venijnig Gebroed https://www.facebook.com/venijniggebroed
--- Modern Art https://www.facebook.com/modernartband
--- Mindrays http://beta.vi.be/mindrays
° 1/ 6, 14u - 17u: Expo + bar, last call!

(ontwerp drukwerk door Jelle Martens)


De beleving van een tentoonstelling, hangt af van talrijke factoren. De locatie, het thema van de tentoonstelling, de gemoedstoestand van de bezoeker, …, en uiteraard van het werk zelf: het soort werk dat er te zien is, hoe het ten opzichte van mekaar gepresenteerd wordt en hoe het met mekaar dialogeert. 
Wij, van BEELDRUIM, gingen heel intuïtief op zoek naar kunstenaars waarbij we aanvoelden dat zij iets gemeenschappelijks hebben, waar we een parallel-heid in terugvinden. Is het inhoudelijk of vormelijk, is het een aanvoelen of rationeel? We willen het niet te hard trachten te benoemen, omdat dat alleen maar benauwend werkt.
Het is juist die veelheid aan interpretatiemogelijkheden die we als leidraad nemen voor deze tentoonstelling. Na het opbouwen van de tentoonstelling door Laurens Mairiën, ligt alles in handen van de deelnemende kunstenaars. Die krijgen elk de mogelijheid een eigen parcours uit te stippelen, hun eigen linken/verbanden te maken, door letterlijk met tape op de grond lijnen te trekken tussen de werken. 
Op deze manier ontstaan verschillende parcours, die u als bezoeker desgewenst kan volgen. Het is aan u om u onder te dompelen in dit kluwen van “links”, om de inhoudelijke of vormelijke verbanden te ontdekken!

https://www.facebook.com/Beeldruim

Let's play together

De Witte Muur

expo | GENT | 22 maart tot 10 juni 2018
- Nicolas Van Parys - schilderwerk, film, installatie. Opening - 22/03/18 - 19u Finissage - 10/06/18 - 17u -film Léon (1994) van Luc Besson Bezoek - cafe sphinx Dagelijks open vanaf 12u 's middags tot na de laatste film.

door Beeldruim collectief

LNKS #3

Beeldruim collectief

expo | Gent | 28 mei tot 1 juni 2014
- + ° Groepstentoonstelling ° + - Concept en realisatie BEELDRUIM collectief ism Laurens Marien MET WERK VAN Katelijne de Corte Tine Guns Vladimir Ivaneanu Kevin Vanwonterghem Nicolas Van Parys Yves Velter Jimmy Kets Cindy Morlion Julie Scheurweghs Quinten Ingelaere Lore Rabaut Harlinde De Mol (ontwerp drukwerk door Jelle Martens) https://www.facebook.com/Beeldruim

door Beeldruim collectief