ONTWERP HET CAMPAGNEBEELD VOOR RAZOR REELFLANDERS FILM FESTIVAL

deadline: 31 maart 2017

Net zoals vorig jaar daagt Razor Reel via een ontwerpwedstrijd creatieve studenten, amateurkunstenaars en creatievelingen uit om het campagnebeeld te ontwerpen voor de tiende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival dat bovendien een echte feesteditie zal worden!

A PART APART

deadline: 14 april 2017

Het collectief //assemblage organiseert, in samenwerking met vzw aPart, de eerste editie van de kunstwedstrijd ‘a part apart’. De wedstrijd maakt deel uit van het artistiek evenement op 5 en 6 mei in Gent dat dezelfde naam draagt. 

Hoogstraten zoekt Kunstwerk

Themajaar Grenzeloos

deadline: 15 mei 2017
Het stadsbestuur van Hoogstraten doet een oproep voor het realiseren van een kunstwerk in de openbare ruimte. Elke beeldende kunstvorm of installatie maakt een kans, zolang het maar realistisch te plaatsen valt in een van de deelgemeenten.

Hier vind je informatie over wedstrijden voor beeldende kunstenaars, die -al dan niet in samenwerking met KUNSTWERKT- worden georganiseerd.

Wil je een wedstrijd aankondigen? Mail de aankondiging (eventueel met wedstrijdreglement, inschrijvingsformulier en afbeeldingen) naar Ward