Hier vind je informatie over wedstrijden voor beeldende kunstenaars, die -al dan niet in samenwerking met KUNSTWERKT- worden georganiseerd.

Wil je een wedstrijd aankondigen? Mail de aankondiging (eventueel met wedstrijdreglement, inschrijvingsformulier en afbeeldingen) naar Ward
 

Multiplied

deadline: 25 februari 2018
Multiplied’s open call offers a platform to let people experiment, create and exhibit multiples in different forms, shapes and sizes. The final exhibition combines works on all sorts of mediums. The work has to be multiplied at least once.

De Curieuze Collectie 2018

deadline: 25 maart 2018
Ben je kunstenaar en heb je iets met het thema 'Vox Populi''? Stel je werk voor en wie weet wordt het opgenomen in De Curieuze Collectie 2017. Het werk van tien laureaten zal te zien zijn in een tentoonstelling. Bovendien ontvangt 1 winnaar een geldprijs en een expo.

Natuur als leermeesteres van kunst

Wedstrijd voor kunstenaars +50

deadline: 31 maart 2018
FedOS vzw lanceert, in samenwerking met de Plantentuin van Meise, een wedstrijd voor kunstenaars +50 met de natuur als thema. De slogan van de wedstrijd is ‘Natura Artis Magistra’ of ‘Natuur als leermeesteres van Kunst’. We dagen kunstenaars +50 uit om hun kijk te geven, in woord en/of beeld, op de natuur.

Prijs van het Landschap Michel Depypere

deadline: 12 mei 2018

De Prijs van het Landschap is een tweejaarlijkse internationale wedstrijd voor plastische kunsten en die het thema ‘landschap’ in de meest ruime zin benadert. Deze artistieke wedstrijd staat open voor alle kunstenaars die een plastische discipline beoefenen.