JENS DAWN + FREDERIK VAN DEN STOCK

BAR ATELIER: Voor iedereen tussen 16 en 30!

atelierbezoek | Antwerpen | 25 oktober 2014
Jens Dawn (°1981) startte in 2007 met werk onder de noemer ‘jong grafisch ontwerp’. Met liefde voor experiment, typografie en papier maakt hij voor diverse klanten kwaliteitsvolle ontwerpen met karakter. Frederik Van den Stock (°1986) tekent strips, illustraties en cartoons. De mooie banaliteiten van het dagelijkse leven vormen daarvoor de grootste inspiratiebron. Naar aanleiding van The Big Draw brengen we een bezoek aan hun werkplek.

Jens Dawn en Frederik Van den Stock werken in ‘Atelier Dop’ (www.atelierdop.be), een van
de ruimtes van Studio Start. Ze delen er hun werkplek met verschillende andere kunstenaars.

JENS DAWN
Jens Dawn (°1981) startte in 2007 met werk onder de noemer ‘jong grafisch ontwerp’. Met liefde voor experiment, typografie en papier maakt hij voor diverse klanten kwaliteitsvolle ontwerpen met karakter. Zijn onderzoekende kant kan hij nog steeds kwijt in eigen projecten. In 2013 richtte Jens Dawn ‘One Armed Man’ op: een expositie en publicatie met toegepaste en vrije kunstenaars rond 1 thema. Jens Dawn heeft het kwaliteitslabel van Design Vlaanderen.
www.jensdawn.be

FREDERIK VAN DEN STOCK
Frederik Van den Stock (°1986) tekent strips, illustraties en cartoons. De mooie banaliteiten
van het dagelijkse leven vormen daarvoor de grootste inspiratiebron. Zijn unieke, humoristische stijl kent wereldwijd bijval. Zo werkte hij onder meer voor The New York Times, De Standaard, De Tijd en Weekend Knack. Nu maakt hij cartoons voor Knack.
www.frederikvandenstock.be

EXTRA: we drinken een glas in de bar die speciaal voor deze gelegenheid werd gefabriceerd!

Bar Atelier is een cultureel verantwoord onderonsje voor mensen van 16 tot 30 jaar. Een gezamenlijk initiatief van KUNSTWERKT en Amusee Vous.

Foto links: Jens Dawn voor Kwintessens magazine (c) Sofie Jaspers
Foto midden: Frederik Van den Stock: cover voor Brussels in Shorts