VLADIMIR IVANEANU

VOLZET!

atelierbezoek | Gentbrugge | 19 april 2015
In Gentbrugge ligt een atelier dat een van de best bewaarde geheimen van Gent herbergt: de wonderbaarlijke theatrale wereld van het geslacht Ivaneanu. In dit grafiekatelier ontdek je niet alleen het werk van kunstenaar en docent Vladimir Ivaneanu, maar net zo goed het archief van zijn vader, wijlen scenograaf en kostuumbouwer Andreï Ivaneanu.

Bovendien wil dit atelier een ontmoetingsplek zijn waar verschillende kunstdisciplines kunnen samenkomen. Laat je inspireren door dit atelier vol kunst en theater!

Wanneer: Zondag 19 april, 14-16u

Waar: Gentbrugge

Prijs: 8 euro


Foto's: © Vladimir Ivaneanu


Tijdens deze reeks bezoeken besteden we bijzondere aandacht aan de collectie en het archief van de kunstenaars. Een archief is erg belangrijk, want het omvat alles wat je als kunstenaar fysiek en digitaal creëert. Het weerspiegelt je identiteit en kan informatie en inspiratie bieden voor nieuwe creaties. Tegelijk is het niet gemakkelijk om er goed voor te zorgen. Wat bewaar je en wat niet? Hoe kan je het (her)gebruiken?
Wie zelf meer wil weten over archiveren, kan terecht bij Packed vzw, expertisecentrum digitaal erfgoed op www.projecttracks.be


Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer