DE GESPREKKEN voor ontwerpers

in Z33, Hasselt

cursus/workshop | Hasselt | 24 november 2019
‘De Gesprekken’ is een inspiratie-en ontmoetingsdag voor ontwerpers en beeldend kunstenaars. Lees hieronder het programma voor ontwerpers.Schrijf je in voor een of meerdere van deze interessante activiteiten.

1. DE GESPREKKEN  
Groepsgesprek (duur: 1u)

Wat                      
Een gesprek in kleine groep (4 personen) over hoe je naar buiten komt met je werk.
Welke kanalen kan je inzetten om je doel te bereiken? Hoe ga je tewerk? In groep bespreek je welke toon- en promotiekanalen interessant kunnen zijn voor jou. Het gesprek wordt geleid door een ontwerper.

Wanneer            
De gesprekken lopen tussen 11u en 17u (uitgezonderd middagpauze) en duren 1 uur.

Praktisch: Na het afsluiten van de inschrijvingen maken wij de puzzel om iedereen een plaats te geven. Het uur dat we voor jou voorzien, ontvang je ongeveer een week vooraf per mail.

Meebrengen: je portfolio of enkele afbeeldingen van je werk
Deelnameprijs: 12 euro               

 


 

2. FEEDBACK OP JE WERK: EEN ARTISTIEKE TETE A TETE    
Individueel gesprek (duur: 20 min)

Wat                      
Tijdens een individueel gesprek met een ontwerper ga je in gesprek over de inhoud van je werk. Je kan van gedachten wisselen of om opbouwende feedback vragen, kortom: het geeft je een verfrissende, vernieuwde kijk op je eigen werk.

Wanneer            
Deze individuele gesprekken lopen tussen 11u en 17u (uitgezonderd middagpauze) en duren 20 minuten.

Praktisch: Na het afsluiten van de inschrijvingen maken wij de puzzel om iedereen een plaats te geven. Het moment dat we voor jou voorzien, ontvang je ongeveer een week vooraf per mail.

Meebrengen: 1 of meerdere werken (afhankelijk van de aard en grootte van je werk). Daarnaast kan je een portfolio of enkele afbeeldingen van je werk meebrengen.
Deelnameprijs: 12 euro

 


 

3. WORKSHOP INSTAGRAM VOOR ONTWERPERS                                                 
2,5 uur, max 15 deelnemers     

Wat                       
Instagram dat is: zelf werk plaatsen én werk ontdekken van andere ontwerpers. Twijfel je of Instagram wel iets voor jou is? Of heb je de stap al gezet, maar wil je het platform nog beter gebruiken? Deze workshop helpt je op weg.
Je komt meer te weten over welke foto’s werken, hoe je posts maakt, hashtags gebruikt en volgers aantrekt. We brengen de theorie ook onmiddellijk in praktijk en experimenteren met onze smartphone.

Wanneer            
De workshop loopt van 14u-16u30           

Meebrengen: 1 of meerdere werken (afhankelijk van de aard en grootte van je werk). Vergeet ook je (opgeladen) smartphone niet!
Deelnameprijs: 20 euro


INSCHRIJVEN? Dat doe je via deze link.