LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Kunstmarkt Tremartre 2015

evenement | Tremelo | 6 september 2015
http://www.kunstkringgesigneerd.be
Op zondag, 6 september, van 11.00u tot 19.00u, organiseert Kunstkring Gesigneerd, in het centrum van Tremelo, een open lucht kunst- en ambachtmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre. Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen, te verkopen en eventueel te demonstreren. U kan zich momenteel nog inschrijven om deel te nemen! Alle info op onze website

Beste kunstenaar,

Op zondag, 6 september, van 11.00u tot 19.00u, organiseert Kunstkring Gesigneerd, voor de vijfde maal, in het centrum van Tremelo, een open lucht kunstmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre.

Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen, te verkopen en eventueel te demonstreren.

Niet alleen kunstenaars maar ook ambachten zijn welkom.

Gratis maar je moet wel zelf alle materiaal voorzien zoals een tafel, stoel, parasol, tent (opgepast de locatie is een verharde ondergrond (betontegels)).

Er zal bij het inschrijven een borg gevraagd worden van 10 euro, die u bij volledige deelname contant terugbetaald krijgt. U bent pas ingeschreven na betaling van de borg. U kan deze storten op rekeningnummer van Kunstkring Gesigneerd: BE44734004067945

bic: KREDBEBB, met vermelding van naam en wat u doet.

Stuur tevens een bevestiging van uw deelname naar corinne_raes@hotmail.com.

U krijgt een plaats toegekend van 3 lopende meters.( Indien gewenst kan u een extra standplaats bekomen tegen de betaling van 10€)

Graag reageren vóór 15 juli.

Alle info terug te vinden op onze website: http://www.kunstkringgesigneerd.be/

U kan contact opnemen met Corinne Raes 0497/480322 of émail corinne_raes@hotmail.com of met Ann Stratsaert 0473/250705 of émail stratsaert@skynet.be.