LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Ontmoeting Urban Sketchers Belgium

Een weekend schetsen op locatie en workshops

cursus/workshop | Geraardsbergen | van 10 tot 12 juli 2015
https://www.yumpu.com/nl/embed/view/q4bejsTAqdo0ZBJz
Urban Sketchers Belgium organiseert een schetsweekend met workshops te Geraardsbergen. Iedereen die graag op locatie tekent, is welkom! Een weekend met in de voormiddag workshops en in de namiddag in alle vriendschap samen op locatie. schetsen. Elk medium is toegelaten. De workshops zijn er om iets nieuws aan te bieden in onze teken- en schilderstaal te verrijken! Iedereen en elk niveau is welkom

Alle info  van het evenement te vinden via deze link: https://www.yumpu.com/nl/embed/view/q4bejsTAqdo0ZBJz

De Urban Sketchers is een wereldwijde organisatie, een netwerk van tekenaars, illustrators, architecten, bezeten amateurs, samengevat, tekengekke mensen die graag in groep, op locatie schetsenen en schilderen.

Wij delen onze resultaten op het net of ontmoeten elkaar tijdens internationale uitstappen, wat een warme band schept tussen de schetsers onderling. 

Meer info op www.urbansketchers.org

In België, houden wij met mekaar contact via onze facebook pagina, waar we met bijna 400 leden zijn. We zijn ook de enige die de Urban Sketchers België vertegenwoordigen. We organiseren schetsuitstappen en tonen elkaar onze resultaten.

In juli organiseren we een ontmoeting van de Urban Sketchers Belgium, een lang weekend samen schetsen  en workshops vanaf vrijdag 10 juli tot en met zondag 12 juli te Geraardsbergen. 

Vrijdagnamiddag spreken we af in Geraardbergen om de vroege vogels te verwelkomen met een schetsuitstap.
Zaterdagochtend om 9u afspraak in de Academie voor Beeldende Kunst (Grotestraat 20a). Daar krijgt u meer uitleg en een schetsroute doorheen Geraardsbergen! En is tevens de start van de workshops. Deze zullen doorgaan zaterdag en zondagvoormiddag. Meer info volgt.

U kan ons steeds terug vinden op Facebook: Urban Sketchers Belgium