LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

De kleine artist

Week van de amateurkunsten

expo | Landegem | 26 april 2015
http://www.ateljee15.be
Kinderen uit Nevele schilderen hun interpretatie van een Picasso of een Rubens, een Matisse of een Van Gogh. 48 werken worden geselecteerd en tentoongesteld. Duikt daar een nieuwe Borremans op? Ontdekken we een nieuwe Karel Appel?

De leerkrachten en leerlingen van de Nevelse scholen hebben prachtig werk geleverd. Dank zij hun inzet is de tentoonstelling die ateljee15 organiseert in het kader van de week van de amateurkunstenaar een succes.
De scholen werden voorzien van verf, papier en foto's van beroemde en beruchte schilderijen van grote meesters. En dan was het de beurt aan de jeugd, de kleine artiest. Zij schilderen hun interpretatie van een Picasso of een Rubens, een Matisse of een Van Gogh. 48 werken worden geselecteerd en tentoongesteld. Duikt daar een nieuwe Borremans op? Ontdekken we een nieuwe Karel Appel?
De officiële opening van de tentoonstelling is op vrijdag 24 april in de bibliotheek van Landegem, Stationsstraat 20. De tentoonstelling blijft open tot 3 mei, op de momenten dat de bibliotheek open is.
Op zondag 26 mei houdt ateljee15 de bibliotheek open van 10:00u tot 12:30u en van 14:00u tot 18:00u. en iedereen is welkom!