LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Kunstmarkt Tremartre 2016

cursus/workshop | Tremelo | 4 september 2016
http://www.kunstkringgesigneerd.be
Op zondag, 4 september, van 11.00u tot 19.00u, organiseert Kunstkring Gesigneerd, in het centrum van Tremelo, een open lucht kunst- en ambachtmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre. Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen, te verkopen en eventueel te demonstreren. U kan zich momenteel nog inschrijven om deel te nemen! Alle info op onze website

Graag nodigen we uit voor de zesde editie van de Kunst- en ambachtenmarkt Tremartre op zondag 4 september 2016, in het centrum van Tremelo, een open lucht kunstmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre.
Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen, te verkopen en eventueel te demonstreren.
Niet alleen kunstenaars maar ook ambachten zijn welkom.

We vragen een bijdrage van 10 euro.  
U bent pas ingeschreven na betaling van uw bijdrage. U kan deze storten op rekeningnummer van Kunstkring Gesigneerd: BE44734004067945, bic: KREDBEBB, met vermelding van naam en wat u doet.
Stuur tevens een bevestiging van uw deelname naar corinne_raes@hotmail.com.

U krijgt een plaats toegekend van 3 lopende meters (en drie meter diepte). Indien gewenst kan u een extra standplaats bekomen tegen de betaling van 10€.
Alle materiaal moet zelf worden voorzien zoals een tafel, stoel, parasol, tent (opgepast de locatie is een verharde ondergrond (betontegels)).
Alle info terug te vinden op onze website: http://www.kunstkringgesigneerd.be/
U kan contact opnemen met Corinne Raes 0497/480322 of émail corinne_raes@hotmail.com  

We hopen van harte u te mogen ontvang!