LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Kunst- en etalageroute

expo | Baal (Tremelo) | van 14 tot 22 mei 2016
http://www.kunstkringgesigneerd.be
Kunstkring Gesigneerd organiseert een kunstroute doorheen Tremelo. Nieuw in deze editie is de etalageroute, met illustraties van kunstenaars. Het kunstcentrum te Baal, Baalsebaan 287 is het startpunt van de route. De Hagelandse Academie stelt er tentoon.Van daar, kunt u naar verschillende kunstenaars, die hun huis en atelier open stellen, om hun eigen werken en dat van collega's te presenteren.
Kunst- en etalageroute te Tremelo

 

 

Kunstkring Gesigneerd organiseert een kunstroute doorheen Tremelo. Het Kunstcentrum Gesigneerd te Baal, Baalsebaan 287, is het startpunt van de route. De Hagelandse Academie presenteert er een prachtige landschappenreeks.

 

Van daar, kunt u naar de verschillende locaties, waar kunstenaars hun huis en atelier open stellen, om hun eigen werken en/of dat van een collega te presenteren. Alle kunstvormen komen aan bod.

 

In drie locaties is er de mogelijkheid om iets te consumeren en even gezellig te verpozen alvorens u uw bezoek verder zet.

 

Routeplan: verkrijgbaar op de verschillende locaties, op onze website: www.kunstkringgesigneerd.be en in bijlage forto's.

 

Nieuw in deze editie is de etalageroute door het centrum van Tremelo. Meer dan 50 illustratoren gebruiken de etalages van de winkels van Tremelo als canvas.  De artistieke etalages zullen deel uitmaken van de kunstroute.

 

We willen er ook graag een publieksprijs aan verbinden. Het publiek mag zijn mooiste vitrine kiezen en een onschuldige hand kiest de winnaar. De invulformulieren zullen ter beschikking liggen bij de kunstrouteplannen op de locaties  en kunnen dan gedeponeerd worden in één van de drie dozen die op de rustplaatsen staan van de Kunstroute, (Bij Gesigneerd Baalsebaan 287/Baal, bij Chris Perdieus Kruisstraat 76/Tremelo en bij Lieve Slachmuylders Tuinwijk 37C/ Schriek)

 

Wanneer:

za. 14 en zon 15 mei

za. 21 en zon 22 mei

Telkens van 13:00u tot 19:00u

 

Wij allen, locatiehouders, kunstenaars, winkeliers van Tremelo en Kunstkring Gesigneerd heten u van harte welkom!!!