LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

BAD

Belgiumartanddesign

expo | Gent | van 18 tot 21 februari 2016
http://belgiumartdesign.be/
BAD is een gloednieuw event waar je de eigentijdse creativiteit van kunst en design ontdekt. Het is een eigenzinnige beurs die je meeneemt in een totaalbeleving van Belgische kunst en design, en dat op een karaktervolle site in Gent.

BAD is jong, in de ban van kwaliteit en zet dit consequent door in de keuze van kunstenaars en ontwerpers. De focus ligt op kunstenaars die wonen en/of werken in België, Belgische producties of ontwerpen die geproduceerd zijn in binnen- of buitenland maar ontworpen door Belgische designers.

BAD schept de unieke mogelijkheid om als individueel artistiek ondernemer – of geruggensteund door galerie, mecenas of door crowdfunding – vertegenwoordigd te zijn op dit evenement.

“Just because we do BAD things, doesn’t mean we are bad people.”

In de kunstzone wordt een museale sfeer gecreëerd door de opstelling van soloshows per kunstenaar. In de designzone vind je een open space waar je je als bezoeker op een echt designplein waant en waar van alles te ontdekken en beleven valt.

Zowel designers als interieurarchitecten hebben, naast de fabrikanten en hun dealers, de mogelijkheid om zich op dit evenement te onderscheiden en de bezoeker te verleiden!

BAD gaat bovendien op zoek naar Belgische geuren en smaken en organiseert dinners en tastings in de totale sfeerbeleving van het event. In dit kader beleef je ook workshops, debatten, literaire salons en film- en fotovertoningen rond Belgium Art en Design.