LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

John BLOMMAERTS & John JONES

SUMMER EXPO OOSTENDE

expo | Oostende | 2 juli tot 25 september 2016
SUMMER EXPO in OOSTENDE van John BLOMMAERTS en John JONES, 2 kunstenaars wonend en werkend te Oostende. Uitzonderlijke opstelling van hun werken in het alzo buitengewoon kader van het geklasseerde Art nouveau pand Galerie Theobalds Boothuisje.Meer info: www.medusaarts.be

John Blommaerts geboren in 1945 in Anderlecht woont en werkt sinds half jaren 60 in Oostende.Hij tekent en schildert de wereld van de gewone mens met zin voor de dagelijkse vreugden en zorgen. Het zijn situaties die bevestigen dat de straat zijn onuitputtelijke bron van inspiratie blijkt met een vleugje heimwee naar wat voorbij is.

John Jones, wonend en werkend in Oostende, werd geboren in 1952 in Tyrone, Ierland. Hij heeft aan de Kunstacademie van Canterbury gestudeerd.
John Jones is een realistisch tekenaar en schilder in de stijl van de klassieke traditie. Tijdens de zomerexpo 2016 in Galerie Theobalds Boothuisje krijgt de bezoeker een uitzonderlijke kijk op de evolutie van zijn werk vanaf schets in potlood, houtskool of inkt tot meestal olieverfschilderij.

De Galerie is open op: zaterdag, zondag en feestdagen van 15 tot 18 u. In juli en augustus ook open op donderdag en vrijdag. Of op afspraak.
Meer info: www.medusaarts.be