LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Expo Karel Van Camp

Abstract Schilder

expo | Tremelo | van 21 tot 30 januari 2017
http://www.kunstkringgesigneerd.be
Karel Van Camp zijn abstracte kleurrijke schilderijen in acryl met klemtoon op rood, geel en blauw zijn kenmerkend voor al zijn werken,met meestal gebruik makend van mixed media om structuur te brengen in zijn schilderijen.(zand,steentjes aluminium ea). Door het “abstracte” te schilderen kan hij zich volledig uitleven in zijn werken zonder beperking op gebied van vormen en kleuren!

VOORSTELLING KAREL VAN CAMP, Abstracte Schilder woonachtig In Tremelo.

Pas sedert enkele jaren actief als selfmade schilder van moderne schilderijen en toch heeft hij reeds in zijn prille loopbaan verschillende internationale verkopen gerealiseerd en dit in Engeland en USA via diverse internationale gerenommeerde galeries/websites.

Zijn kleurrijke schilderijen in acryl met klemtoon op rood, geel en blauw zijn kenmerkend voor al zijn werken,met meestal gebruik makend van mixed media om structuur te brengen in zijn schilderijen.(zand,steentjes aluminium ea)

Zijn stijl evolueert voortdurend maar is grotendeels gebaseerd op de natuur in al zijn vormen en soms op surrealistische figuren.

Soms is het puur abstract dan weer meer abstract expressionisme wat dan tot een meer herkenbaar eindproduct leidt

Door het “abstracte” te schilderen kan hij zich volledig uitleven in zijn werken zonder zich enige beperking te moeten opleggen op gebied van te respecteren vormen en kleuren.

Het bekomen eindresultaat wijkt dikwijls volledig of gedeeltelijk af van het oorspronkelijk startidee omdat zijn fantasie al schilderend met hem op de loop gaat.

Zijn werk is tevens beïnvloed door verschillende hedendaagse schilders oa : Gerhard Richter,Jan Van Oort,Eelco Maan.

Data:

za. 21 en zon 22 januari

za. 28 en zon. 29 januari

ma. 30 januari

telkens van 14.00u tot 18.00u

Kunstcentrum Gesigneerd, Baalsebaan 287 te Baal (Tremelo) , naast de Kinderplaneet en achter het OCMW gebouw.