LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Mandala's in de Maasvallei

Heel je lichaam & geest

cursus/workshop | Dilsen-Stokkem | 30 juli tot 3 augustus 2018
https://kimarte.com/mandalas-in-de-maasvallei/
De drukte van de verplichtingen even stil zetten en samen met je vrienden of partner beginnen genieten van het moment dat je op reis vertrekt, is dat niet leuk? In een creatieve vijfdaagse haalt kunstdocente, Marleen Kerhofs, het creatieve in jou naar boven en begeleidt je technisch & artistiek bij het maken van helende mandala's in diverse kleurpotloodtechnieken, aquarel en acryl.

Mandala's in de Maasvallei nodigt je uit een duik in de diepten van je ziel te nemen door in je eigen levenscirkel te gaan staan. Met vormen en kleuren ga je je innerlijke wereld ordenen en dit heeft een helend effect dat verder reikt dan woorden...

Waarom tekenen beter helpt dan praten is omdat je rechtstreeks met beelden werkt. Je zet daarbij jezelf in in het middelpunt van de goddelijke eenheid die de cirkel voorstelt en gaat via vormen en kleuren jezelf uitdrukken en in evenwicht brengen.

Om die week helemaal tot rust te komen biedt Kimarte je logement in vijrfsterrenaccomodatie " Tussen Hemel en Maas " aan. Verder wordt je van de ochtend tot de avond culinair verwend en verrast door de vegetarische creaties van Rik, voormalig chef en eigenaar van restaurant De levensboom in Hasselt.