LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

De Kunstvrienden

Tentoonstelling

expo | Baal - Tremelo | van 14 tot 29 oktober 2017
http://www.kunstkringgesigneerd.be
De kunstgroep bestaat uit 9 vrienden die samen komen om te schilderen en te creƫren. Sommigen zijn daar al jaren mee bezig, anderen vrij recent. Door nauwkeurig en intens naar de dingen rondom zich te kijken, groeit hun blik. Ze nemen waar, ze verwerken en ze drukken zich uit in hun eigen beeldende taal.

Gerda Dyck – Francis De Caluwe – Hugo Lachi – Rita Baeten – Rita De Ceuster – Eugène De Caluwe – Claes Diane – Anita Van Parijs – Marleen Bosmans. (Acryl en Olie verf – Aquarel – Pastel krijtjes)

De kunstgroep bestaat uit 9 vrienden die samen komen om te schilderen en te creëren. Sommigen zijn daar al jaren mee bezig, anderen vrij recent.

Door nauwkeurig en intens naar de dingen rondom zich te kijken, groeit hun blik.

Ze nemen waar, ze verwerken en ze drukken zich uit in hun eigen beeldende taal.

De schilderijen zijn soms opgebouwd uit meerdere dikke lagen, dan weer zeer fijn verwerkt, in ontelbare nuances en schakeringen van kleur en intensiteit.

Hun motto is: “niets moet, alles kan” en het uiteindelijke doel is zelfontplooiing en de expressie van hun persoonlijk verhaal in een schilderij. Schilderen is zoveel meer dan techniek. In iedereen schuilt een kunstenaar…

Za 14 en zo 15 oktober

za 21 en zo 22 oktober

za 28 en zo 29 oktober

Telkens van 13.00u tot 18.00u