LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Kees Habraken exposeert zijn portretten (olieverf op doek)

Encounters and Emotions

expo | Antwerpen | 29 juli tot 28 oktober 2017
“ONTMOETINGEN en EMOTIES” “Wie verre reizen maakt kan veel verhalen”. Dat gaat zeker op voor Kees Habraken uit Breda NL. Maar hij gebruikt liever beelden om zijn ontmoetingen met mensen in verre oorden weer te geven. Het resultaat is een serie fraaie, krachtige kleurrijke portretten met kenmerkende gezichtsexpressies, die op een uitdagende manier zijn vastgelegd. Het werk weet je te raken.

Ontmoetingen met mensen spelen een essentiële rol in zijn werk.

De emoties tijdens deze ontmoetingen vormen de rode draad in zijn olieverfschilderijen. Hij vertaalt de ontmoetingen naar een schilderij en laat de emoties van dat moment als het ware stollen op het doek.

Citaat van een bezoeker“Kijkend naar deze schilderijen kom je in hun wereld terecht, het geeft je het gevoel een reis te maken door hun leven en contact te hebben onderweg”.

Biografie en opleiding.Naast zijn werk als psychotherapeut heeft hij ruim 15 jaar geleden zijn oude liefde voor het schilderen weer opgepakt.

Exposities: in Nederland, België, Frankrijk en Zweden.                                                                   Contact en info: http://keeshabrakenweeblycom.weebly.com www.keeshabraken.nl    chabraken@ziggo.nl