LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

5X Boetseren

alles Papier-Maché

cursus/workshop | Aartselaar | 4 september tot 2 oktober 2017
http://www.artlekeno.eu
Vijf opeenvolgende maandagen, 4-11-18-25 september en 2 oktober, ontdek je alles over papier-maché en ga je naar huis met je eigen creatie: een middelgroot beeld, geschilderd en met details afgewerkt. Dit is de perfecte cursus om, met een eenvoudige techniek, de kunstenaar in je wakker te maken. Na de introductie halen we inspiratie bij kunstenaars, bij designbeelden of illustraties.

Je kan ook gaan voor de abstracte assemblage van wegwerpmaterialen en kijken waar je uitkomt tijdens het creërende proces. We leren breder kijken naar dit eenvoudige materiaal en gaan vormend aan de slag met steunmateriaal om de grondvorm op te bouwen, rekening houdend met evenwicht en draagkracht. 

Je volgt je eigen inspiratie en ook als je inspiratie vindt in een bestaand werk, wordt dit gegarandeerd een persoonlijk kunstwerk.! Alle kanten krijgen je volle aandacht, details worden aangebracht met pulp en delen worden samengevoegd. Gedurende het project wordt ook stilgestaan bij specifieke technieken, kunstenaars en de verhalen (of geschiedenis) van een bepaalde werkvorm.

De sessies zijn apart te volgen, hoewel met de vijfdelige reeks een doorleefder resultaat bekomen wordt.