LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

acryl gieten en epoxy hars

combinaties mogelijk

cursus/workshop | Hasselt | van 10 tot 11 mei 2018
http://www.bazarts.be/aanbod/acryl-workshops
Tijdens deze tweedaagse krijg je de mogelijkheid een verdieping te doen in de aangeboden technieken: acryl gieten en werken met epoxy hars in combinatie met acryl inkten. Doorheen de dag krijg je verschillende demonstraties en kan je zelf kiezen waarin je wilt verdiepen.

Tijdens deze tweedaagse krijg je de mogelijkheid een verdieping te doen in de aangeboden technieken. Wanneer je de eerste workshop al gevolgd hebt, kan je direct verder gaan in het expeirmenteren met de aangeboden materialen. Doorheen de dag krijg je verschillende demonstraties en kan je zelf kiezen waarin je wilt verdiepen.

Gemaakte gietsels kunnen 's anderdaags afgewerkt worden met epoxy. Ook kan je hier andere toepassingen doen van epoxy, anderen ondergronden, gebruik maken van een foto of je gietsel op zichzelf gebruiken. Bij deze laatste techniek maken we gebruik van de tafel als mal en kunnen we de dag nadien ons gietsel van hars losmaken. Dan kan je het plooien, rollen, knippen... zo kan je een 3D of reliëf maken. Wanneer je wilt kan je er een lampekap van maken, de hars is zeer licht doorlatend.

Tijdens het hele weekend kan je beroep doen op de kennis van Inge en haar vragen stellen, samen kijkt ze met jullie wat mogelijk.