LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

landschap en natuur

schildersweekend

cursus/workshop | Hasselt | van 21 tot 22 juli 2018
http://www.bazarts.be/aanbod/acryl-workshops
Dit weekend staat in het teken van de natuur. Hangar Bazarts ligt op een boogschut van het Schulensmeer, daar kan je genieten van prachtige uitzichten en geweldige natuur. Op zaterdag heet ik je welkom in de hangar en geef ik een demonstratie hoe we kunnen schetsen tijdens onze wandeling. We vertrekken met de auto naar het meer en gaan er wandelen en schetsen.

Deze schetsen (of foto's) gebruiken we later in de hangar om te verwerken. Je kan kiezen of je dit doet op een realistische manier meer aquarel (welsiswaar schilderen we met acryl) of meer gestileerde manier van werken, zelfs zuivere abstractie vertrekkend van de natuur is mogelijk

We eten in de Vloot aan het Schulensmeer (ieder zijn eigen lunch) en gaan terug naar het atelier om aan de slag te gaan. Zowel zaterdagnamiddag als de zondag kan je vrij werken. Je wordt begeleid in je zelfgekozen proces en krijgt demonstraties van mogelijke technieken: paletmes, schilderen zonder penseel, mediums, collage, fluid en inkt acryl.

Er is geen enkele kennis voor nodig om dit weekend te volgen. Heb je toch al ervaring? Geniet dan van de prachtige omgeving, het inspirerend atelier en de uitdaging die Inge je geeft om je kunstwerk te maken.