LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

AMBACHTELIJK WEEKEND 2018

" VREDE"

cursus/workshop | Stekene | van 18 tot 19 augustus 2018
http://www.artificium.be
AMBACHTELIJK WEEKEND 2018 staat dit jaar in het teken van, einde wereldoorlog II , waardoor het thema " VREDE " voor de hand ligt. Tijdens onze demonstratietentoonstelling, kan je de deelnemende kunstenaars aan het werk zien. Zij informeren u graag over het hoe en waarom tijdens het creƫren van een kunstwerk.

ARTificium vzw, neemt ook dit jaar weer deel aan het AMBACHTELIJK WEEKEND.

Zoals de meesten al weten is ook dit een multidisciplinaire demonstratietentoonstelling.

Het is de bedoeling, om zoals elk jaar opnieuw kunstenaars aan het werk te zien  en de bezoekers te informeren over het HOE en WAAROM wij kunst maken.

Omdat wij reeds enkele jaren ons bezoekersaantal flink zien stijgen, wil ARTificium vzw deze editie, enkele nieuwe kunstenaars aantrekken, zodat we weeral een grote verscheidenheid kunnen bieden en zo de bezoekers blijven boeien.      

Na je bezoek kan je genieten van een lekkere koffie of iets fris.

Info: tel: 0475 26 54 57   mail: info@artificiumvzw.be   website: http;//www.artificium.be                                                                                                  De toegang is gratis  en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.                                               ARTificium vzw. omdat kunstenaars mensen dichter bij elkaar brengen

ARTificium vzw is een vereniging voor en door kunstenaars