LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Tentoonstelling Jan Debeurme

expo | Leuven | 11 februari tot 31 maart 2018
http://www.debeurme.be
Tentoonstelling van enkele recente werken van Jan Debeurme, een autodidact-kunstenaar uit de Leuvense contreien. Hoewel hij al sinds vele jaren zijn leven doorbreng in Kessel-Lo nemen zijn schilderijen je mee op een exotische reis naar zijn Afrikaanse roots.

Jan Debeurme, een autodidact-kunstenaar uit de Leuvense contreien. Een aantal jaren geleden is hij op zoek gegaan naar een creatieve hobby. Na een experimentele fase in het (houtskool)tekenen, aquarel schilderen en air brush, heeft hij uiteindelijk zijn weg gevonden in het schilderen met acryl.
Hoewel hij al sinds vele jaren zijn leven doorbreng in Kessel-Lo (dicht bij de Abdij van Vlierbeek), nemen zijn schilderijen je mee op een exotische reis naar zijn Afrikaanse roots. Jan is namelijk in 1957 geboren in de toenmalige kolonie Belgisch-Kongo en is daar opgegroeid. Veel van zijn schilderijen met hun warme kleuren vertonen dan ook deze Afrikaanse invloeden.
Daarnaast schildert hij vooral abstracte werken en af en toe eens een landschap (al dan niet abstract)

De tentoonstelling is te bezichtigen van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 9.00 tot 18.00 uur
Je vindt Mister Bean in de Leuvensestraat 5 in 3010 Kessel-Lo (Leuven), vlak achter het station en op twee minuten loopafstand van het Baron August Becker-Remyplein.
Kom gerust de werken eens bekijken en geniet ondertussen van een lekkere verse smoothie en een bagel of een stuk versgemaakte taart en een koffie.