LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

MAART Kunstroute

Actuele kunst op 6 locaties

expo | Waregem | van 16 tot 18 maart 2018
http://www.waregem.be/maart
Van 16 tot en met 18 maart 2018 vindt de zesde editie plaats van MAART Kunstroute in Waregem. Het druk bezochte kunstparcours verbindt zes locaties in het centrum van de stad waar het publiek kan genieten van fel gesmaakte hedendaagse kunstexpo’s en performances.

Van 16 tot en met 18 maart 2018 vindt de zesde editie plaats van MAART Kunstroute in Waregem. Het druk bezochte kunstparcours verbindt zes locaties in het centrum van de stad waar het publiek kan genieten van fel gesmaakte hedendaagse kunstexpo’s en performances.  Via een uitgestippelde wandel/fietsroute kan de bezoeker halt houden in Be-Part, BruthausGallery, Cultuurcentrum CC De Schakel, Zaal 29 (Kunstacademie), Claessens Canvas en Verde-Art Gallery.
Op vrijdagavond 16 maart 2018 opent het kunstparcours met een feestelijke nocturne van 19.00u. tot 23.00u. Shuttle busjes brengen je tijdens de openingsavond van locatie naar locatie.
Tijdens het weekend kan MAART doorlopend worden bezocht. De toegang is gratis voor het publiek. Op sommige locaties vinden er speciaal opgezette initiatieven plaats gekoppeld aan MAART Kunstroute, vaak lopen de tentoonstellingen langer dan het weekend van MAART Kunstroute.

Tijdens MAART kan je expo’s en performances ontdekken op volgende kunstlocaties:

CC DE SCHAKEL (Schakelstraat 8)
ABC - Linde Dumolein & Gerben Gysels

ZAAL 29 | Stedelijke Kunstacademie (Olmstraat 29)
Metaphora - Curator Monia Warnez stelt het werk voor van Michaël Aerts, Sarah & Charles, Kelly Schacht, Wesley Meuris, Joris Van de Moortel en Benjamin Verhoeven

CLAESSENS CANVAS (Molenstraat 47)
The High DFFRNCE - Curator Joris Van der Borght stelt het werk voor van Giovanni Ozzola
Organisatie: Rotary Waregem - ism. Galleria Continua, Oleg Matrochin

BRUTHAUSGALLERY (Molenstraat 84)
DFFRNCE - Curator Joris Van der Borght stelt het werk voor Damien De Lepeleire, Stanislas Lahaut, Anna Lange, Oleg Matrochin, Gauthier Oushoorn, Thomas Nolf, Lieven Segers, Robin Vermeersch, Kathleen Vinck.
Ism. Rotary Waregem

BE-PART, Platform voor actuele kunst (Westerlaan 17)
Curator Patrick Ronse stelt het werk voor van Tatjana Gerhard met Rag Doll Act

VERDE ART GALLERY (Pijkstraat 22)
Emerald - Lieven Verhelst, Nina Verhelst en Tineke Vandenabeele

MAART in het kort
vrijdag 16 maart van 19.00u. tot 23.00u. - opening
zaterdag 17 maart en zondag 18 maart van 11.00u. tot 18.00u.