LAATST TOEGEVOEGDE AGENDAPUNTEN BOVENAAN:

Zomercursus beeldhouwen in steen

cursus/workshop | Weelde | 17 juli 2013
http://www.bickartsupplies.eu
Er wordt tijdens deze cursus gewerkt in zachte tot harde steen. We besteden speciale aandacht aan het gezond en veilig beeldhouwen. De techniek van het steenbewerken is naast het ruimtelijk vormgeven ook een belangrijk aspect van de cursus. De cursus is inclusief het gebruik van de gereedschappen van BICK Art Supplies. Er wordt in de vrije natuur gewerkt op onze cursuslocatie in de plaats Weelde

U werkt tijdens de cursus met onze materialen en gereedschappen. Het grote voordeel daarvan is dat u alles kunt uitproberen en zo een gefundeerde keuze kunt maken als u zelf iets aan wilt schaffen.

De cursus kost 195 euro voor 3 dagen inclusief drinken en een heerlijke uitgebreide lunch. De kosten van de steen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Voor de cursus heeft u geen vooropleiding of specifieke vaardigheid nodig. De intensieve begeleiding maakt de cursus voor iedereen toegankelijk. We werken met beginners en gevorderden door elkaar, het is onze ervaring dat men elkaar op deze manier inspireert. Het gebruik van veiligheidsmiddelen is verplicht. U moet dan ook zorgen voor een paar beschermende handschoenen, een veiligheidsbril en een stofmasker. U kunt dit pakket bij ons aanschaffen voor ±20 euro. De cursusplanning ziet u in onderstaande tabel.

Plandatums 3, 4 en 5 juli en 17, 18 en 19 juli 2013

Als u in de buurt wilt overnachten kunnen we u suggesties doen voor een camping of hotel in de buurt, informeer naar de mogelijkheden als u inschrijft voor deze driedaagse cursus. U kunt ook kiezen voor het verwenarrangement inschrijven via info@bickartsupplies.eu of door te bellen naar 013 5422251 of 0614666195.