• 29 - 31 december: Guy Blockx, Hilde Goossens & Christine Marchand

  Elke decemberdag duikt een kunstenaar in Beeld en kiest er zijn favoriete werk uit. De maker die gekozen wordt, kiest de volgende dag zijn favoriet. Ontdek de laatste keuzes van de Beeld-estafette hieronder, en lees wat de makers het voorbije jaar ontdekten of waar ze naar uitkijken. 

 • 25 - 28 december: Wivina Ockier, Brunhilde Borms, Senne Desmit & Edouard Schneider

  Elke decemberdag kiest een kunstenaar een werk uit Beeld. De maker die gekozen wordt, kiest de volgende dag zijn favoriet. Hieronder laten we de gekozen kunstenaars van de voorbije dagen aan het woord. 

 • 21 - 24 december: Nico Vaerewijck, Christel Hannes, Koen Deschuyter & Annabelle Cock

  Elke decemberdag duikt een kunstenaar in Beeld en kiest er zijn favoriete werk uit. De maker die gekozen wordt, kiest de volgende dag zijn favoriet. Ontdek de keuzes van de voorbije dagen van de Beeld-estafette. Lees welke ontdekkingen deze makers deden en waar ze naar uitkijken. 

 • 13 - 16 december: Andronikos Boulougouris, Wouter De Winter, Jacqueline Hoebers & Stijn De Pourcq

  Elke decemberdag kiest een kunstenaar een werk uit Beeld. De maker die gekozen wordt, kiest de volgende dag zijn favoriet. Hieronder laten we de gekozen kunstenaars van de voorbije dagen aan het woord. 

 • 9 - 12 december: Amber Gyselings, Jelle Annie Michiels, Gert Scheerlinck & Tania Joanna Van Hoofstadt

  Dit memorabele jaar vraagt om een bijzondere afsluiter, en dus duiken we samen met 30 kunstenaars in het online platform Beeld voor een estafette. Elke decemberdag kiest een kunstenaar een werk uit Beeld. De maker die gekozen wordt, kiest de volgende dag zijn favoriet. Hieronder laten we de gekozen kunstenaars van de voorbije dagen aan het woord. Over hun keuze, over hun 2020, over hun inzichten of verwachtingen.

 • 5 - 8 december: Irja Syvertsen, Sam Timmerman, Ferre Leriche & Marthe Verhoest

  Dit memorabele jaar vraagt om een bijzondere afsluiter. Voor de Beeld-estafette kiest elke decemberdag een kunstenaar een werk uit Beeld. De maker die gekozen wordt, kiest de volgende dag zijn favoriet. Hieronder laten we de gekozen kunstenaars van de voorbije dagen aan het woord. Over hun keuze, over hun 2020, over hun inzichten of verwachtingen.

 • 1 - 4 december: Sien Godderis, Patrice Deweer, Kevin Vanwonterghem & Jolien Collen

  Dit memorabele jaar vraagt om een bijzondere afsluiter, en dus tonen we elke decemberdag een werk uit Beeld. De maker die gekozen wordt, kiest de volgende dag zijn favoriet. Hier laten we de eerste vier gekozen kunstenaars aan het woord. 

 • Aftellen naar 2021 in 31 beelden

  Is het al tijd om af te tellen naar een nieuw jaar? We denken van wel. Dit memorabele jaar vraagt om een bijzondere afsluiter, en dus duiken we - samen met 30 kunstenaars - in een van de leukste dingen die 2020 heeft voortgebracht: het online platform Beeld. Klaar voor een Beeld-estafette?