Atelier AAIR © Evenbeeld
-
Gent

Hoe kan je vergoed worden als je een eigen kunstwerk verkoopt of een artistieke opdracht uitvoert? Tijdens deze sessie geven we een overzicht van de mogelijkheden. Interessant als je voor een eerste keer werk verkoopt of een artistieke opdracht uitvoert.

Je kan op verschillende manieren vergoed worden voor de verkoop van een werk of het uitvoeren van een artistieke opdracht. Aan elke mogelijkheid zijn bepaalde voorwaarden of procedures gekoppeld. Tijdens deze sessie geven we een overzicht van die mogelijkheden en staan we stil bij de voorwaarden, pro’s en contra’s van elke mogelijkheid. Na deze infosessie kennen termen als KVR, SBK en occasionele vergoeding geen geheimen meer voor jou. Je kan hierna ook goed inschatten welke keuzes jij best maakt.
De sessie is vooral interessant als je voor een eerste keer werk verkoopt of een artistieke opdracht uitvoert. De vergoedingsregelingen voor kunstenaars in hoofdberoep komen niet aan bod.

De sessie wordt gegeven door Luk Tas, coördinator van Kunstwerkt en zelfstandige in bijberoep voor zijn tekenwerk. Deze sessie wordt georganiseerd i.s.m. Amplo, Na de sessie kan je jouw persoonlijke vragen stellen aan een van hun medewerkers.

Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 26 november van 10u tot 12u
  • Waar: Kleine Sikkel. Nederpolder 2, 9000 Gent (kantoor van Kunstwerkt)
  • Prijs: 8 euro

Koop je ticket

Zin in meer workshops of sessies?

Dit najaar organiseren we ook een infosessie rond vzw's (Antwerpen) en twee praktische fotografieworkshops (in Sint-Niklaas en Oostende).