Gezocht: nieuwe bestuursleden voor Kunstwerkt

Kunstwerkt, de organisatie voor iedereen die beeldende kunst maakt, is constant in beweging en op zoek naar nieuwe horizonten. Om de dynamiek van onze organisatie te ondersteunen, zoeken wij nieuwe bestuursleden. 

Kunstwerkt is een vzw met 11 mensen in dienst en een divers scala aan activiteiten in heel Vlaanderen en Brussel.

Als lid van het bestuur geef je belangeloos de organisatie mee vorm. Je zet voor een deel mee het beleid uit, denkt inhoudelijk en praktisch mee over de werking en de toekomst ervan en houdt mee toezicht op de zakelijke koers van de vzw. Je zet daar ook belangeloos je expertise en je netwerk voor in.

Wij zoeken vooral aanvulling in mensen die een diverse expertise hebben: personen die juridisch sterk staan, óf kaas hebben gegeten van financiën, óf graag innoveren, óf een netwerk hebben in de brede sociaal-culturele sector én die fan zijn van beeldende kunst en haar beoefenaars.

Als bestuurslid ben je ook ambassadeur van Kunstwerkt. Je draagt de naam, het aanbod en de activiteiten van de organisatie uit naar de buitenwereld en houdt ogen en oren open voor opportuniteiten.

Er zijn weinig formele vereisten. Maar het is wél belangrijk dat je gepassioneerd bent door beeldende kunst en haar beoefenaars, wilt bijdragen aan wat we doen en ideeën hebt over hoe dat kan gebeuren.

 Het bestuur van Kunstwerkt komt tweemaandelijks samen.

 Als je hier enthousiast over wordt, stuur ons dan een e-mail met je motivatie en je CV. Heb je eerst graag wat meer info, dan kan je ons ook eerst een mail sturen met je vragen. We vertellen je dan graag wat meer:  voorzitter@kunstwerkt.be.

We verwachten alle reacties op deze oproep vóór 31 oktober 2020.

(Illustratie: Telma Lannoo)