Zin om het zelf te proberen? Kunstwerkt helpt je graag op weg met inspiratie. Je kan één van onze grafiekkoffers lenen, zo hoef je niet meteen te investeren in het materiaal.

Info en reseveren: 09 235 22 70 - info@kunstwerkt.be

>> Wat zit er in de koffer?

>> Handleiding drukpers

Hoe lang kan je een koffer en drukpers lenen?

Individuele gebruikers: maximum 2 weken
Organisaties en groepen: maximum 4 weken
Wil je verlengen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Kunstwerkt om te bespreken of dat kan: info@kunstwerkt.be of 09 235 22 70.

Hoeveel kost het?

Een koffer en drukpers lenen kost 10 euro per 7 dagen. Per ontlening vraagt Kunstwerkt een eenmalige waarborg van 50 euro. Of je het materiaal nu voor één of voor meerdere weken leent, de prijs van de waarborg blijft steeds gelijk. Je krijgt de waarborg terug wanneer je de koffer en de pers compleet en in goede staat terugbrengt.

Wellicht gebeurt het niet maar als je de koffer te laat terugbrengt, rekent Kunstwerkt 10 euro per begonnen week aan. Als er materiaal ontbreekt of als er iets kapot is, houdt Kunstwerkt (een deel van) de waarborg in om de schade te vergoeden. Is er schade voor meer dan 50 euro, dan stuurt Kunstwerkt een extra factuur.

Waar kan je de koffer en pers ophalen?

Er is een afhaalpunt in Antwerpen, Gent en Leopoldsburg. Het precieze adres geven we je door bij je bestelling.

Je wil een koffer en pers lenen? Super!
Hier lees je hoe je kan bestellen.

Stap 1
Reserveer bij Kunstwerkt (info@kunstwerkt.be of 09 235 22 73). Hou er rekening mee dat het materiaal mogelijk al uitgeleend of gereserveerd is.

Vermeld zeker je contactgegevens (naam, mailadres en telefoonnummer); wanneer en hoe lang je de koffer wil lenen en welk afhaalpunt je kiest: Antwerpen, Gent of Leopoldsburg.

Stap 2
Kunstwerkt laat je weten of de grafiekkoffer en de drukpers beschikbaar zijn. Als dat zo is, krijg je een uitnodiging om de vergoeding en waarborg over te schrijven.

Stap 3
Van zodra Kunstwerkt je overschrijving heeft ontvangen, is je reservering definitief. Je krijgt dan een bewijs waarmee je de koffer kan ophalen. Op het bewijs staat ook wanneer je de koffer moet terugbrengen.

Stap 4
Als je de koffer op tijd en in goede staat terugbrengt, stort Kunstwerkt de waarborg van 50 euro terug.

Idee en concept grafiekkoffers: Kunstwerkt 
Uitvoering: An Van Parys