Recent toegevoegd in de webgalerie

Table
Bernardus Christiani

My little planet in the universe.
alain Ducobu

"ONDER MOEDERS PRAPLU!"
Lut Van Impe

Dopamine
Frederik Vaes

De vluchtelingen
axel fabry

Picassovrouw
axel fabry

Symmetrische dwang
axel fabry

witte compositie
axel fabry

Afrikaanse roots
axel fabry

Triumph of death - WW1 – part 2
Wim Carrette

"KLEURENVARIATIE"
Lut Van Impe

model
julien helaers

la belle epoque
julien helaers

Every Story Has His Storyteller #GoldenMemories #5.3
Gwen Rotsaert

Every Story Has His Storyteller #GoldenMemories #5.3
Gwen Rotsaert

Every Story Has His Storyteller #GoldenMemories #5.2
Gwen Rotsaert

 

Onze nieuwsbrief wacht op jou!

We nodigen je uit... om onze nieuwsbrief te volgen.

Onze nieuwsbrief wacht op jou! We hernieuwen ons bestand aan nieuwsbriefabonnees. We zouden jou er heel graag nog bij hebben! Klik daarom op de knop in de tekening hieronder zodat je niets mist en onze nieuwsbrief kan lezen... Hup, hup, je kan het!

BUREN BIJ KUNSTENAARS 2018
Ook in 2018 is er een editie van Buren bij kunstenaars! Heb je een atelier in West-Vlaanderen? Doe mee en zet op 19, 20 en 21 oktober 2018 de deuren van je atelier open voor de 15e editie van dit bruisend weekend vol beeldende kunst. Kunstwerkt neemt vanaf dit jaar de organisatie van Buren bij Kunstenaars voor haar rekening. Ga naar www.burenbijkunstenaars.be voor meer informatie.

Sassafras De Bruyn kiest uit de webgalerieJe kent Sassafras De Bruyn wellicht van de prachtige tekeningen die ze maakt in de rubriek 'De mooiste herinnering' in 'Iedereen beroemd' op één. Ze dook in de webgalerie en koos er 7 werken uit. Ontdek de gekozen werken van Inge Casteleyn, Erlin Dora, Jessie Georges, Hilde Goossens, Sander Jacobs, Heike Sofia Villavicencio Rammeloo en Greet Vandepitte.
De werken van Sander Jacobs en Hilde Goossens vind je binnenkort ook in het nieuwe nummer van Kunstletters.

Bezoeken voorjaar 2018: Landschap

Schrijf nu in!Schrijf nu in voor de veelbelovende bezoeken die dit voorjaar op het programma staan. We bezoeken kunstenaars die een 21e eeuwse invulling geven aan het thema 'landschap'. Maak kennis met Griet Dobbels, Frank Depoorter, Nils Verkaeren, Tim Volckaert, Stefan Peters, Jean Marie Bytebier, Koen Van Den Broek.
Meer info

Wij ondersteunen Creative Fair Play

In de creatieve sector is samenwerken en werk uitbesteden essentieel. Het slagen van je samenwerking - tijdelijk, op platformen of eventueel via tussenpersonen - hangt sterk af van het evenwicht tussen alle partijen. Hier zijn de zeven best practices om succesvol samen te werken als/met creative ondernemers.

Opdrachtgever, creatieve ondernemer of beide? Dit is een positief manifest voor iedereen. Het bevordert wederzijds engagement en garandeert duurzame resultaten.

Bekijk hier het manifest.

De kunst van het tentoonstellen

Naar buiten treden met wat je creëert, is een spannend maar boeiend moment.  Hoe je tentoonstellen praktisch aanpakt, kan je lezen in dit nieuwe boek. Je vindt tips van experts over hoe je werken voor een expositie selecteert, hoe je een geschikte expositieruimte kiest, waar je op moet letten bij het transport...

Klik hier voor meer info.

via GIPHY

Meer info

Handleiding: Agenda | Zoekertjes | Webgalerie

Exposities aankondigen, zoekertjes plaatsen of eigen werk in de webgalerie plaatsen. Het kan eenvoudig én gratis op www.kunstwerkt.be 
Toch nog problemen? Dan kan je onze overzichtelijke handleiding downloaden.