-
Grimbergen

Als je met je werk naar buiten komt, ga je het onvermijdelijk ook onder woorden moeten brengen. Plots wil iemand uitleg bij een werk, of met je jezelf als kunstenaar voorstellen. Tijdens deze sessie met Paul Hendrikse staan we stil bij een onderbelicht aspect van je kunstenaarschap: het schrijven van teksten en krijg je tips en handvaten die het schrijven gemakkelijker maken. Deze sessie maakt deel uit van de zesdelige reeks Parcours.

Over Parcours

Onze ‘Parcours’-reeks is intussen een vaste waarde: tijdens dit zesdelig traject wordt je één zondag per maand ondergedompeld in een interessant thema. Over je portfolio samenstellen, je werk op een professionele manier delen of tentoonstellen. Maak je al een tijdje beeldend werk? Dan is deze ‘masterclass’ iets voor jou: stapsgewijs word je gevoed met inspiratie van verschillende docenten en zet je nieuwe stappen.
Voor deze nieuwe editie kan je voor het eerst inschrijven per sessie. Kies één sessie, pik er enkele uit of ga all in en schrijf je in voor de volledige reeks!

Bekijk alle sessies van Parcours

Wanneer? zondag 12 maart 2023
Waar? CC Strombeek (Grimbergen), Gemeenteplein 1, 1853 Strombeek-Bever
Hoeveel kost het? 40 euro per sessie
Een volledige reeks (5 sessies + 2 online coachingsgesprekken) kost 175 euro.
Vragen? Stel ze aan annemie@kunstwerkt.be

Koop je ticket

Docent

Paul Hendrikse geeft voor Kunstwerkt regelmatig workshops rond schrijven. Als kunstenaar maakt hij veelvuldig gebruik van tekst in zijn videowerken, installaties, boeken en performances. Hendrikse toonde zijn werk in binnen-en buitenland bij o.a. Contour Mechelen, Bozar, Kunsthalle Basel,…