De Loods © Evenbeeld
-
Grimbergen

Een sessie vol tips over waar en hoe je kan tentoonstellen. We staan zowel inhoudelijk als praktisch stil bij de vraag: hóe toon je werk? En hoe kies je een geschikte exporuimte? Ook de zakelijke kant van het tentoonstellen nemen we onder de loep. Deze sessie maakt deel uit van de zesdelige reeks Parcours.

We gaan praktisch aan de slag en werken rond het opstellen van een expo. Op welke manier kan je werk tonen in een ruimte? Hoe toon je je werk in combinatie met werken van andere kunstenaars? Hoe bouw je een presentatie op die het werk ondersteunt? Welke rol kan belichting spelen? We testen zelf een aantal mogelijkheden uit. Tot slot staan we stil bij hoe je je expo kan documenteren.

Over Parcours

Onze ‘Parcours’-reeks is intussen een vaste waarde: tijdens dit zesdelig traject wordt je één zondag per maand ondergedompeld in een interessant thema. Over je portfolio samenstellen, je werk op een professionele manier delen of tentoonstellen. Maak je al een tijdje beeldend werk? Dan is deze ‘masterclass’ iets voor jou: stapsgewijs word je gevoed met inspiratie van verschillende docenten en zet je nieuwe stappen.
Voor deze nieuwe editie kan je voor het eerst inschrijven per sessie.
Kies één sessie, pik er enkele uit of ga all in en schrijf je in voor de volledige reeks. Als je voor een volledige reeks inschrijft, kan je na de vijf sessies twee online coachingsessies volgen.

Bekijk alle sessies van Parcours

Wanneer? zondag 14 mei 2023
Waar? CC Strombeek (Grimbergen), Gemeenteplein 1, 1853 Strombeek-Bever
Hoeveel kost het? 40 euro per sessie
Een volledige reeks (5 sessies + 2 online coachingsgesprekken) kost 175 euro.
Vragen? Stel ze aan annemie@kunstwerkt.be

Koop je ticket

Docent

Geoffrey de Beer is kunstenaar en galeriehouder van de Base-Alpha Gallery in Antwerpen. Hij cureert ook exposities, doceert aan de academie van Mechelen en geeft regelmatig infosessies rond verschillende aspecten in het naar buiten komen met beeldend werk.