Painting Nights #2

zaterdag 29 augustus 2020 - Zwin Natuur Park

Painting Nights is jouw schildersatelier voor één avond op een bijzondere plek. Voor deze editie trekken we naar het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist. Kom je op zaterdag 29 augustus 2020 mee schilderen bij zonsondergang?

painting nights #2

Voor de zomereditie van Painting Nights trekken we op zaterdag 29 augustus de vrije natuur in. Laat tijdens deze artistieke excursie de vogelspotter in je los en schilder de kokmeeuw, ooievaar of tureluur in zijn biotoop of kies als landschapsschilder voor de natuur in haar volle glorie.  
Tussen de kustlijn en de riviermondingen van het Zwin Natuur Park heb je een hele avond de tijd om te schilderen in open lucht, tot de schemering valt. Het resultaat is niet belangrijk: Painting Nights is bovenal veel schilderplezier op een inspirerende plek. Geoefend buitenschilder Nils Verkaeren begeleidt de avond en staat klaar met feedback en goede raad.

Kunstwerkt volgt de COVID-19 richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad nauwgezet op. Painting Nights #2 kan doorgaan in veilige omstandigheden: het totaal aantal deelnemers is beperkt en we splitsen de deelnemers op in kleine groepen zodat we de social distancing regels makkelijk kunnen toepassen. Bovendien werken we in openlucht, verspreid over het Natuur Park. Als de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen noodgedwongen verstrengt, dan is het mogelijk dat we het evenement annuleren. We brengen ingeschreven deelnemers tijdig op de hoogte en zorgen in dat geval voor een terugbetaling.  

Praktische info
Een ticket kost 15 euro (inbegrepen: dagticket Zwin Natuur Park, schildersezel ter beschikking, assortiment veggie-broodjes met koffie/thee & frisdranken). 
Tickets kunnen geannuleerd worden tot 10 dagen voor het event.
Sponsoring: Royal Talens

Waar? Graaf Léon Lippensdreef 8 - 8300 Knokke-Heist  
Wanneer? Zaterdag 29 augustus 2020 van 17u30 tot 22u00. 
Vervoer? Alle info over bereikbaarheid van het Park vind je hier

Kunstwerkt en het Zwin Natuur Park volgen de COVID-19 richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad nauwgezet op. Painting Nights #2 kan doorgaan in veilige omstandigheden: het totaal aantal deelnemers is beperkt en we splitsen de deelnemers op in kleine groepen zodat we de social distancing regels makkelijk kunnen toepassen. Bovendien werken we buiten in openlucht, verspreid over het Natuur Park. Als de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen noodgedwongen verstrengt, dan is het mogelijk dat we het evenement annuleren. We brengen ingeschreven deelnemers tijdig op de hoogte en zorgen in dat geval voor een terugbetaling.

Vragen? anna@kunstwerkt.be