Painting Nights #7

zaterdag 9 april - Koninklijke Villa, Oostende

Painting Nights is jouw schildersatelier voor één avond op een bijzondere plek. Voor deze editie trekken we in het kader van The Crystal Ship naar de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Kom je op zaterdag 9 april mee schilderen met zicht op zee?

Het voorjaar in Oostende gaat sinds enkele jaren gepaard met de aftrap van het street art festival The Crystal Ship. De badstad wordt dan overspoeld door nationale en internationale street artists die er muren en gebouwen onder handen nemen. Op zaterdag 9 april opent niet alleen de gloednieuwe street art route doorheen Oostende, maar zetten we ook samen de schildersezels op in de tuin van de Koninklijke Villa, waar ons een knap zeezicht wacht. Onder begeleiding van schilder Han Coussement schilderen we tot we de zon zien zakken.

PRAKTISCH

WAAR? Koninklijke Villa, Koningsstraat 79, 8400 Oostende. 
Het onthaal vind je in het Kaffee van Kunstencentrum KAAP, Zeedijk 10, 8400 Oostende
WANNEER? zaterdag 9 april 2022 van 16u00 tot 21u00
TICKETS: Een ticket kost 15 euro
(inbegrepen: schildersezel ter beschikking, gratis drankje, kleine hap) 
VRAGEN? magalie@kunstwerkt.be

  • Bij slecht weer wordt het event geannuleerd. Hierover brengen we je tijdig op de hoogte en zorgen we voor een terugbetaling. Zelf annuleren? Dat kan met terugbetaling tot en met vrijdag 1 april.
  • Painting Nights #7 is geen graffitiworkshop. Je bepaalt zelf hoe en wat je schildert. De docent kijkt mee over je schouder als je dat wenst. 
  • Hou er ook rekening mee dat dit event buiten georganiseerd wordt. Zorg dus voor aangepaste kledij.

In het kader van The Crystal Ship