kunstletters

Kunstletters is het magazine van Kunstwerkt en verschijnt 4 x per jaar.We tonen opkomend en al wat langer aanwezig talent, maar vangen ook de passie en het plezier van creëren in woord en beeld.We brengen portretten van kunstenaars, reportages waarbij we binnenkijken in ateliers, info over bijzondere trends, expo’s, technieken en materialen. We pakken vooral uit met véél beeldend werk. 

 De kunst van het tentoonstellen

Naar buiten treden met wat je creëert, is een spannend maar boeiend moment. Hoe je je werk toont aan het publiek is zeer bepalend en verdient dan ook alle aandacht. Je moet niet alleen kiezen wat je zal exposeren, maar ook waar en hoe. Hoe je tentoonstellen praktisch aanpakt, kan je lezen in dit nieuwe boek van Kunstwerkt. Het is de laatste uitgave in onze reeks rond je werk presenteren.De kunst van het presenteren

Je maakt kunst en bent klaar om naar buiten te treden met je werk? Of je wil je kunst nog uitgebreider op de kaart zetten? KUNSTWERKT pakt uit met een handig en overzichtelijk boek dat je mee op weg helpt.Hoe fotografeer ik mijn kunstwerk?

Een goede reproductiefoto kan je beeldend werk heel wat meerwaarde bezorgen. Deze handleiding leert je met een eenvoudig, compact digitaal toestel een perfecte reproductiefoto te maken. Ook al heb je geen of weinig ervaring met fotograferen.

NIET MEER IN VOORRAADVasco. Inspiratie om met grafische druktechnieken te werken.

Wil je met kinderen of jongeren grafiek maken? Met ‘Vasco’ kan je meteen aan de slag. Dit inspiratieboekje neemt je mee op ontdekkingstocht.