A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Missing argument 2 for Publicaties::detail()

Filename: controllers/publicaties.php

Line Number: 23

KUNSTWERKT

De kunst van het presenteren

 

Je maakt kunst en bent klaar om naar buiten te treden met je werk? Of je wil je kunst nog uitgebreider op de kaart zetten? KUNSTWERKT pakt uit met een gloednieuw boek dat je mee op weg helpt.

64blz, 2014
€ 12.50

bestellen

Hoe leren galeries, musea en kunstorganisaties je kennen? Hoe kan een portfolio je werk op een aantrekkelijke manier presenteren? En welke andere middelen kan je inzetten om jezelf en je beeldend werk helder en efficiënt voor te stellen? Aan de hand van heel wat voorbeelden uit de praktijk bezorgt dit boek je tal van bruikbare tips. Kunstenaars tonen hun portfolio, spreken over hun ervaringen met netwerken en vertellen op welke manier zij promotie voeren voor hun werk.

Je vindt in het boek boeiende interviews met galeriehouders, curatoren en kunstenaars die elk hun kijk geven op de kunstpraktijk in Vlaanderen. Verschillende meningen, vaak botsende visies waar je heel wat van opsteekt, maar die ook goed aantonen dat er geen algemeen geldende regels zijn, geen grote waarheden. Elke kunstenaar legt een eigen, specifiek parcours af. Dit boek is dan ook geen kant-en-klaar stappenplan dat je gegarandeerd succes brengt. Maar de vele tips, informatie van insiders en praktijkvoorbeelden helpen je zeker in je spannende zoektocht naar een publiek.

(64 blz, 12,50 euro)