De kunst van het tentoonstellen

 

Naar buiten treden met wat je creëert, is een spannend maar boeiend moment. Hoe je je werk toont aan het publiek is zeer bepalend en verdient dan ook alle aandacht. Je moet niet alleen kiezen wat je zal exposeren, maar ook waar en hoe. Hoe je tentoonstellen praktisch aanpakt, kan je lezen in dit nieuwe boek van Kunstwerkt. Het is de laatste uitgave in onze reeks rond je werk presenteren.

54blz, 2016
€ 12.50

bestellen

In ‘De kunst van het tentoonstellen' vind je tips van experts over hoe je werken voor een expositie selecteert, hoe je een geschikte expositieruimte kiest en waar je op moet letten bij het transport.

Een geschikte locatie gevonden? Ga aan de slag en gebruik de tips over hoe je de ruimte indeelt, werken ophangt en je expositie een eigen karakter meegeeft. Waar let je op bij het uitlichten van je expo? Hoe kader je werken in? Welke info zet je op naambordjes en plattegrond? In dit boek kom je het te weten. Bovendien vind je ook informatie over welke zakelijke afspraken je best maakt vooraleer je werk te exposeren.

Laat dit boek je gids zijn naar een geslaagde expositie!

(54 blz, 12,50 euro + portkosten)