As seen on Instagram

Januari

Scroll, follow, like. Het driedelig gebod van Instagram, waarbij de volgorde er niet per se toe doet. En om je dat allemaal gericht te laten doen, lijsten we opnieuw vijf profielen op die jouw schermtijd genadeloos de hoogte in doen schieten. 

@paul_ma_i_lle

“Toen ik aankwam in Brussel, ontdekte ik mijn voorliefde voor architectuur. Ik verzamelde details, texturen en motieven door de stedelijke ruimte te scannen, en besloot al snel een eigen stad te ontwerpen.” En zo gezegd, zo gedaan bij Paul Malle. De zachte watertorens, wolkenkrabbers en bruggen die hij ontwerpt, lijken rechtstreeks uit een droom geconstrueerd te zijn. Een utopische stad, die het ontdekken waard is.

@_aemu_

Kleurrijke zachte maskers van zelfverklaarde talismannen overheersen op het profiel van Aemu. Een dikke knipoog naar Latijns-Amerika, die je meteen ook met een drang opzadelen om ze zelf vast te houden. Haar getufte koppen werken inspirerend, zeker wanneer ze zowel in twee- als driedimensionaal zijn uitgewerkt en zo het werkproces beter in beeld gebracht wordt. En, sla je binnenkort zelf aan het tuften? Of klik je je eerder een weg naar de webshop?

Auteur
Zoë Hoornaert