ik zoek een exporuimte

Op zoek naar een expositieruimte? Hier vind je ruimtes uit elke streek in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Zo kan je, in eigen regio of verder weg een tentoonstellingslocatie vinden die aan je wensen en behoeften voldoet.

ik wil een exporuimte toevoegen 

We geven uiteraard graag een zo volledig mogelijk beeld van potentiële exporuimtes. Heb je een exporuimte die je open stelt voor beeldende amateurkunstenaars, dan kan je hier de gegevens over je tentoonstellingsruimte toevoegen.


Over  de database tentoonstellingsruimten

Het beheer van deze database is in handen van KUNSTWERKT. De eigenaars van tentoonstellingsruimtes plaatsen zelf de informatie op deze site. KUNSTWERKT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de informatie vermeld op deze site, noch voor de eventuele directe of indirecte schade die zou kunnen voortkomen door het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website wordt als algemene dienst ter beschikking gesteld en vrijgegeven in goed vertrouwen.