Op zoek naar een expositieruimte?

Hier vind je ruimtes uit elke streek in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Zo kan je, in eigen regio of verder weg een tentoonstellingslocatie vinden die aan je wensen en behoeften voldoet. 

Zoals je zal merken, is de informatie in het overzicht eerder beperkt. Heb je interesse in een bepaalde locatie, dan kan je contact opnemen met die exporuimte voor uitgebreidere informatie.

Vragen?

Stel je een overeenkomst op met een exporuimte? Met je juridische en zakelijke vragen kan je terecht op www.kunstenloket.be

 


Over  de database tentoonstellingsruimten

Het beheer van deze database is in handen van KUNSTWERKT. De eigenaars van tentoonstellingsruimtes plaatsen zelf de informatie op deze site. KUNSTWERKT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de informatie vermeld op deze site, noch voor de eventuele directe of indirecte schade die zou kunnen voortkomen door het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website wordt als algemene dienst ter beschikking gesteld en vrijgegeven in goed vertrouwen.

 

CHECKLIST

Bij de organisatie van een tentoonstelling komen heel wat zaken kijken. Wie staat in voor de verzekering van de werken? Wie staat in voor de permanentie? Wordt het gebouw afgesloten buiten de uren van de tentoonstelling? Is de ruimte toegankelijk voor andersvaliden? Is er tentoonstellingsmateriaal beschikbaar? Wat met de promotie? Het zijn maar enkele van de vele vragen waarop je best een duidelijk antwoord hebt bij het plannen van een tentoonstelling.

We maakten een checklist op die je helpt niets over het hoofd te zien bij je zoektocht naar een exporuimte die bij jou en je werk past. Een ruimte gevonden? Gebruik de checklist om goede afspraken te maken en een succes te maken van je expositie.