Gloednieuwe sokkels tegen de scherpe prijs van 9 euro per stuk? Het kan, via KUNSTWERKT.

De sokkels zijn gemaakt uit hoogwaardig karton, die door hun vormgeving (in dit geval dankzij de kruisversteviging) niet vervormen en veilig zijn voor fragiel werk.

BESTELLEN?

Gebruik de knop 'Sokkel bestellen' rechts of telefoneer 09/235.22.70
De sokkels worden niet geleverd of verzonden: Je kan ze ophalen in ons afhaalpunt in Gent.

Afmetingen: 30 x 30 x 105 cm

De sokkels kun je zelf in elkaar vouwen. Dit zorgt voor gemakkelijk transport en eenvoudig opstellen van je tentoonstelling. De sokkels zijn van hoogwaardig karton. Dit zorgt ervoor dat ze zeer licht zijn en dus gemakkelijk verplaatsbaar zonder hulp van anderen. Je kan de sokkel zelf naar eigen behoefte en smaak aanpassen aan uw werk. Je kan combinaties maken: door sokkels op hun zijkant te leggen, bekom je lage niveaus waar lichte gewichten op tentoongesteld kunnen worden. Zo kan je dus volumes naar keuze maken, wat je in staat stelt je werk optimaal te tonen. De sokkel is recycleerbaar en duurzaam voor het milieu.

 

DE PLUSPUNTEN VAN EEN KARTONNEN SOKKEL

  • Je schuift de kruisversteviging in de sokkel, waardoor die zijn stevigheid verkrijgt. Door de driehoeken die je zo in het grondvlak bekomt, kan de sokkel niet van vorm veranderen. Tezelfdertijd is het bovenvlak verstevigd. Het ontwerp laat niet toe dat de sokkel vervormt, waardoor per ongeluk tegenaan stoten of een bries de sokkel niet zullen doen kantelen. Fragiel werk is er dus veilig op.

  • Karton is recycleerbaar en dus milieuvriendelijk, te verkrijgen in verschillende diktes, afmetingen en soorten, maar vooral: karton is een heel sterk materiaal. Net zoals dit voorkomt bij houtsoorten, is karton verkrijgbaar in bepaalde dichtheden waardoor het sterker wordt en dus ook meer gewicht kan dragen. Schuim het internet maar eens af: voorbeelden genoeg van design in karton! Van meubels tot hele interieurs in karton. Met EU-veiligheidslabels!”

  • Door karton te gebruiken, reduceer je de kostprijs, plaatsingstijd én vergroot je de transportmogelijkheden. Je kan de sokkel in elkaar plooien, waardoor hij niet veel plaats in beslag neemt bij het transport.

  • De sokkel moet je niet langer lenen, maar kan je kopen. Zo kan je die naar eigen smaak aanpassen: een kleur toevoegen, een bepaald patroon uit je werk laten doorlopen in de sokkel, holtes maken... De mogelijkheden zijn zo veel groter dan met een sokkel in kunststof of hout.” 

Ontwerper Lien Vermeulen

DE SOKKELS ZIJN ENKEL TE BESTELLEN VIA KUNSTWERKT

Dat kan via de knop op deze pagina of telefonisch op 09 235 22 70.