Sevim unal

Na het voltooien van haar secundaire studies op de Prinsen eilanden in Istanbul genood zij haar artistieke opleiding aan het Academie voor Schone Kunsten  Istanbul'. in de richting schilderen en tekenen.  Al tijdens haar opleiding is ze werkzaam in het atelier van de beroemde Turkse schilder Orhan Benli.  In 1992 neemt zij het besluit om te immigreren om zo zich verder te ontplooien in kunst. Het zelfde jaar schrijft zij zich in voor de schilderlessen aan de Academie van Berchem. Gedurende een lange periode  zet zij zich in om de Nederlandse en Engelse taal onder de knie te krijgen.  In 1998 richt ze de eerste Turkse theater groep opgericht in België. In die periode heeft Sevim Ünal zich voornamelijk bezig gehouden met het schrijven van toneel stukken die zij zelf regisserde. Met haar tentoonstellingen heeft zij succes en trekt zij veel aandacht in België. Naast toneelstukken schrijft zij talrijke gedichten en korte verhalen. In 2007 schrijft zij zich in aan de Academie van Hoboken en volgt er beeldhouwkunst bij beeldhouwer Rafael Vergauwen. Daarnaast ontplooit zij haar talenten en experimenteert in de expressioniste stijl in het atelier van schilder Hans Bruyneel. 
Haar schilderijen verbergen de vele facetten van de hedendaagse vrouw.  De silhouetten, de felle kleuren, de vrouwelijke lichamen en de donkere kleuren vertellen allen op hun beurt de mystiek van de vrouw. 
Elk schilderij vertelt het verhaal van de vele verborgen discriminaties die de vrouw moet ondergaan. Dit kan gaan van het niet erkend zijn als gelijke tot gezien worden als lustobject. 
www.sevimlisanat.com
www.artworldgallery.be

 
http://www.sevimlisanat.com

TENTOONSTELLING NARSANAT-‘WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN’

Narsanat Tentoonstelling

expo | Wilrijk | 25 april 2014
Door de Week Van De Amateurkunsten als Narsanat organiseren wij een tentoonstelling .De tentoonstelling vindt plaats in de ArtWorld Gallery, Volkerenlaan 20, 2610 Wilrijk- Antwerpen op Vrijdag 25 april vrijdag tot en met 4 mei, zondag 2014 . De expositie wordt door ArtWorld Gallery opgebouwd in functie van de tentoonstellingsruimte. Deelnam Prijs / Leden van Narsanat 15€

door Sevim unal

Ontmoeting

ONTMOETING

expo | Wilrijk | 1 november 2013 tot 1 december 2013
Tentoonstelling "Ontmoeting" Er zijn mensen die weids zijn als de zee. Daar aan de rand zitten en wachten hoort dan ook niet. Men moet duiken in het diepe blauw, en kijken wat er schuit in het hart. Orhan Benli is ook zo een kunstenaar. Stil is hij, liefdevol, geeft vertrouwen. Je zou bijna denken wat een simpel persoon, tot je zijn werken ziet. Zijn werken zijn de deuren die voor hem opengaan.

door Sevim unal

Tentoonstelling Heimwee

www.artworldgallery.be

expo | Wilrijk | 5 april 2013 tot 5 mei 2013
Van 5 april tot en met 5 mei 2013 organiseer Artworld-vzw een tentoonstelling rond het thema migratie. Migratie laat diepe sporen achter in de mens, tallozen zijn sinds mensenheugenis om verschillende redenen op drift geraakt, verplaatst, gedeporteerd, gevlucht of vertrokken. De nog onderbelichte 'kleine migratie', van zij die op zoek gingen naar een beter leven en hun geluk wilden beproeven in EU

door Sevim unal

No Way

Zonder Titel

A-1

Just a......