Marcel Dagevos

Op deze website vindt u alles wat u wilt weten over BICK. We leveren al uw beeldhouwmaterialen, ook voor keramiek, brons en beeldhouwwerk in kunststof. We proberen niet alleen de beste kwaliteit te leveren, we proberen die ook nog voor de beste prijs aan te bieden. Wij hebben het breedste assortiment beeldhouwsteen van Europa. Wij voeren een geselecteerd aantal merken voor uw gereedschap.

Wij verkopen onder andere speksteenalbastserpentijn, marmer, onyx, kalksteen en sodaliet (Blue Royal). Deze kunt u ook online kopen in onze webshop.

Wij verkopen gereedschappen van onder andere de volgende merken: Lo Scultore, Milani, Bavaria, Giorgi, Cuturi en Stella Bianca.

Mocht u toch iets missen op onze website, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Met de hartelijke groeten van de BICK teams,

http://www.bickartsupplies.eu

Workshop zachte steen

Eendaagse workshop

cursus/workshop | Weelde | 20 juli 2013
Bij uitstek geschikt om eens kennis te maken met het beeldhouwen in steen. De lessen worden verzorgd in een informele ontspannen sfeer. Onze goed opgeleide docenten zorgen dat het en waardevolle dag wordt waarin er voor iedereen voldoende te leren valt.

door Marcel Dagevos

Zomercursus beeldhouwen in steen

cursus/workshop | Weelde | 17 juli 2013
Er wordt tijdens deze cursus gewerkt in zachte tot harde steen. We besteden speciale aandacht aan het gezond en veilig beeldhouwen. De techniek van het steenbewerken is naast het ruimtelijk vormgeven ook een belangrijk aspect van de cursus. De cursus is inclusief het gebruik van de gereedschappen van BICK Art Supplies. Er wordt in de vrije natuur gewerkt op onze cursuslocatie in de plaats Weelde

door Marcel Dagevos

Flight

BirdsBirth

Bicycle race