Max Van Hemel

Max Van Hemel is voornamelijk potloodkunstenaar maar durft zich, bij hoge nood, ook wel 's te vergrijpen aan pastelkrijten. Sensuele, zachte, discreet gereserveerde naakten zijn zijn handelsmerk. Elk beeld heeft zijn verhaal. De tekeningen flirten dan ook met de technieken van het beeldverhaal. Naast kunstenaar is hij ook fotograaf/schrijver voor Gentblogt, actief lid van Cultuurplatform Mariakerke en Cultuurplatform Drongen.

http://www.maxvanhemel.be

Triptiek van de dood

expo | Drongen | van 4 tot 12 november 2017
In de weekends van 4-5/11 & 11-12/11/2017 wordt de triptiek van de dood voor het eerst tentoon gesteld. Wil je deze triptiek in volle grootte bekijken en mijn uitleg er bij, kom dan langs

door Max Van Hemel

Sehnsucht Intimate

the dark side of joy

expo | Drongen | 28 oktober tot 12 november 2017
All-incl kunstevent verzamelt 14 kunstenaars binnen een thematentoonstelling + 2 concerten én lezingen etc. Alles draait rond Sehnsucht, het ongezond verlangen, de verboden lust, liefde na de dood overgoten met confetti en honing.

door Max Van Hemel

4 succesfactoren voor kunstenaars en creatieven om meer te verdienen met hun werk

expo | Mariakerke (Gent) | 22 oktober 2016
Maaike Van Steenis is professioneel trainer voor kunstenaars. Uitzonderlijk komt ze naar Gent. Een niet te missen afspraak voor wie meer wil halen uit zijn kunst. GRATIS, inschrijving noodzakelijk

door Max Van Hemel

Kunstsalon 2016

Amateurkunstensalon Mariakerke - Drongen 2016

expo | Mariakerke (Gent) | 29 april tot 1 mei 2016
Cultuurplatforms Mariakerke en Drongen werken al jaren samen voor het opzetten van de Kunstsalons. Dit jaar komt er een locatie bij! In de Pastorij (Mariakerke) wordt voor het eerst een publieke tentoonstelling in het vernieuwde kader gehouden. Zoals de vorige jaren zal er ook in De Campagne te Drongen weer kunst te zien zijn.

door Max Van Hemel

Het vleugje honing (some sweet tenderness)

la temptation de Lilith (the temptation of Lilith) – 2010

De eerste zonde

Triptiek van de dood

faim de toi (hungry for you)

dans la nuque

verleidingen (temptations)