Bénédicte Faure

Sinds kort ben ik echt heel actief aan het zoeken naar een artistieke identiteit. Wat mij momenteel het meest aanspreekt is weinig kleur, en expressie van objecten die, behalve mijn drapages dan, nauw met de natuur zijn verbonden. Sterke expressie en tegelijkertijd subtiliteit is waar ik vooral op zoek  naar ben. "Less is more"

Momenteel opleiding tekenen aan de Academie Berchem

Tentoonstellingen:

- Van 30/11/2014 tot 25/01/2015 in CAT Gent - Citadelpark (tegen het ICC)

- Van 22/07/2015 tot 02/08/2015 in Provinciaal Domein Rivierenhof - naast het kasteel

Ik sta meestal op Lambermontmartre - Museum Schone Kunsten Antwerpen (laatste zondag van mei, juni, juli, augustus en september)


Atelier 403

FortV

expo | Edegem | 3 juni 2017
De groene en rustige omgeving van FortV in Edegem leent zich perfect toe voor deze kunsttentoonstelling aangeboden door 3 gepassionneerde dames. Zij hebben elk hun persoonlijke stijl, wat zeker bijdraagt tot een boeiend en verrassend geheel. Van harte welkom, voor de visuele ervaring en het hapje en het drankje dat erbij wordt aangeboden. Kijk goed naar de affiche voor openingsdagen en -uren.

door Bénédicte Faure

Tentoonstelling

galerij rivierenhof deurne

expo | Deurne | 22 juli tot 2 augustus 2015
Aan de rand van Antwerpen, in het prachtige Domein Rivierenhof en naast het kasteel tonen Annick Collet, Bénédicte Faure en Els Haagsman hun werken aan het publiek. U zal zeker kunnen genieten van deze mooie en verassende creaties.

door Bénédicte Faure

spirits of nature

expo | Gent | 30 november 2014 tot 18 januari 2015
gezamelijke tentoonstelling van Martine Scherrens, Annick Collet en Bénédicte Faure in het CAT Gent, gelegen in het Citadelpark op 150 m van het SMAK Vernissage op 30/11 om 14u. De tentoonstelling duurt heel de maand december en de 1ste helft van januari.

door Bénédicte Faure

Bergen - olie op doek

Bergen - olie op doek

Vijf mannen - olie op doek

Benieuwd - olie op doek

Landschap - Olie op doek

landschap - Olie op doek

Pluim - olieverf op doek

Pluimcollage

Boekcollage

abstract dreams

Onder tuin

Vorm

Vegetaal

Licht - schaduw

zonder titel

stilte

Drapage

Pluim