David De Broe

Ik ben David, een jonge Gentse modeontwerper en beeldend kunstenaar. Ik hou me vooral bezig met het ontwerpen van avondkledij, maar probeer eveneens eigenzinnige Ready-To-Wear te brengen.

 

In 2010 studeerde ik af op sint lucas (waar ik toegepaste beeldende kunsten had gevolgd). Iets later in dat jaar heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij één van België's grootste modeontwerpsters, Kaat Tilley. Daar heb ik me zowel stijl-wijs als vakkundig verder kunnen ontwikkelen. 

 

Een goede maand later heb ik besloten om een ondernemersopleiding te volgen, ook toegespitst op mode-en textielontwerp, tijdens de volgende twee jaar leerde ik patronen uitwerken en tekenen alsook verschillende afwerkingstechnieken voor kleding on der de knie te krijgen.

 

Momenteel werk ik nu enkel nog in mijn 'vrije tijd' aan nieuwe unieke stukken en ik probeer zelfs een kleine collectie uit te werken, bestaande uit avondjurken, bruidsjurken en zoals eerder vermeldt Ready-To-Wear. 

De laatste jaren vind ik ook m'n weg met zowel doek en penseel als textiel in de ruime zin. Zo kom ik tot sculpturen en schilderijen met textuur.

https://www.facebook.com/MeldarionCreation

Ocean Cracked Sunlight

The Faceless Queen

Shattered Light On The Tides

Fractured Light

The White Queen

War Of The Roses

Amaunet's Golden Reign

The Birth Of Evil

Fragmented Kingdom

A Portal Between Worlds

Shifting tides

Marique Gown

Maelstrom Gown

The Asylum

The Post Apocalypse Is Now