bram antheunis

http://www.bramantheunis.com

world collage atlas

expo | Kemzeke | van 11 tot 19 mei 2019
Kolaj Magazine roept voor de tweede keer op rij 11 mei uit tot de internationale dag van de collage kunst. Speciaal hiervoor riep COUPEE het World Collage Atlas project in het leven. 183 kunstenaars uit 30 verschillende landen presenteren hun interpretatie van 366 originele pagina's uit een antieke wereldatlas. Op 11 mei worden deze voor het eerst tentoon gesteld!

door bram antheunis

BCC#1

Belgian Contemporary Collages

expo | Kemzeke | 28 april tot 6 oktober 2019
Coupee collage collective selecteerde, samen met Verbeke FOundation, 9 talentrijke en beloftevolle belgische hedendaagse Collagekunstenaars. Tijdens BCC#1 krijgen ze de mogelijkheid om hun werk te midden van de grootste Belgische collage kunst verzameling te presenteren.

door bram antheunis

COUP/E/E

expo internationale Dag van de Collage

expo | Schaarbeek | van 12 tot 19 mei 2018
Het wereldwijd toonaangevende Kolaj magazine riep 12 mei uit tot de internationale Dag van de Collage. Hét moment om ook de bloeiende en verrassend originele Belgische hedendaagse collage kunst in de kijker te zetten. 24 kunstenaars bezetten elk een antieke houten telefooncel op de perrons, en transformeren het station van Brussel Noord tot het drukst bezochte openluchtmuseum van België.

door bram antheunis

GI(n)DS

een unieke collectie hedendaagse illustratoren, fotografen en beeldend kunstenaars

expo | Drongen | van 14 tot 18 november 2015
GI(n)DS verzamelt de unieke kijk van illustratoren, schrijvers, filosofen, fotografen en kunstenaars op die persoon in je leven die er werkelijk toe deed. Voor het eerst in Vlaanderen is een dergelijke selectie samengesteld van internationaal vermaarde topillustratoren in combinatie met hedendaagse beeldende kunstenaars en fotografen. Alle werken worden op het slotevent van 21 november geveild.

door bram antheunis

stop passing the open windows

assemblage

expo | Gentbrugge | van 8 tot 10 mei 2015
"Stop passing the open windows" is een groepstentoonstelling, georganiseerd door Assemblage, een collectief van 8 creatievelingen, die voor de gelegenheid elk een bevriende kunstenaar hebben uitgenodigd. Het resultaat wordt een veelzijdige mix van disciplines; gaande van fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst, vrije grafiek tot en met collage, mixed media en illustratie.

door bram antheunis

le point d'arret

accidental meetings

a part of the never conceived plans of gilbert cornelis

a la recherche

vlucht

traces

open

team spirit

integer

deskundig

engagement

gewoon

le jeu

le sens partitif

upset