Eliane Kunnen

Aquarellen is voor mij pure Tao ...
een yin yang spel, vol contradicties ... Het is vertragen, schilderen op het ritme van water, stromend, loslaten, ontspannen ... maar ook het juiste moment afwachten om dan kordaat en gedurfd tot actie over te gaan. 

Mijn voorkeur gaat uit naar landschappen en stilleven.

Met dank aan

mijn inspirators:
Zao Wu Ki, William Turner, Paul Cezanne, ...

mijn aquarel docenten:
Gerda Mentens, Magda van Vegchel, ...

http://www.bronkracht.be

Verstilde Aquarellen

landschappen & stilleven

expo | Zoutleeuw | 1 mei tot 22 augustus 2016
Aquarellen is voor mij pure Tao ... een yin yang spel, vol contradicties ... Het is vertragen, schilderen op het ritme van water, stromend, loslaten, ontspannen ... maar ook het juiste moment afwachten om dan kordaat en gedurfd tot actie over te gaan. Bekijk en begeester je van mijn werken die ik verspreid over 20 jaar tijd met veel liefde gemaakt heb.

door Eliane Kunnen

Creatieve natuurcoaching ... Natuur als spiegel

"In de ziel van de natuur, vind je de natuur van je ziel."

cursus/workshop | Herk-de-Stad | 20 april tot 14 december 2015
Tijdens deze creatieve natuurcoaching verken je een persoonlijk thema via inzichtelijke spiegeloefeningen in de natuur. Je krijgt een intuïtieve kijk op jezelf en je situatie. Op kunstzinnige wijze worden je inzichten verdiept, verbeeld en verwoord. Geen voorkennis vereist, wel bereidheid om in openheid je eigen proces aan te gaan in verbinding met andere deelnemers.

door Eliane Kunnen

Introductie - Touch Drawing als levenskunst

Info, demo & doe event als inleiding tot de maandelijkse groeigroepen

cursus/workshop | Herk-de-Stad | 24 april tot 3 juli 2015
Ontdek hoe Deborah Koff Chapin 'Touch Drawing' ontwikkeld heeft. Laat je raken door de souljourney's, getuigenissen en effecten van deze integrale creatieve, psychologische en spirituele beoefening. Afgerond met een demo en het zelf uitproberen van de techniek in een 5-tal werken. Deelnemers krijgen 5€ korting op een volgende workshop Touch Drawing.

door Eliane Kunnen

Touch Drawing ... Drawing out your soul

2-daagse retraite The Artist Way

cursus/workshop | Peer | van 15 tot 16 juli 2016
Een retraite waarbij Eliane Kunnen, kunstzinnig coach, en Hilde Rijks, yoga/kok, andere therapeuten, zinzoekers en soulpainters begeleiden naar een creatieve helende reis vanuit aandacht en acceptatie. Bij Touch Drawing teken je rechtstreeks met je handen je zielenroerselen op papier. Je maakt intuïtief een 60-tal tekeningen, die je kernachtig verwerkt via mixed media en flow writing.

door Eliane Kunnen

Touch Drawing ... Drawing out your soul

Maandelijkse groeigroep - Levenskunst door aandacht, aanraken en acceptatie

cursus/workshop | Herk-de-Stad | 10 april tot 28 december 2015
Touch Drawing is een integrale creatieve, psychologische en spirituele beoefening. Teken rechtstreeks met je handen je zielenroerselen op papier gedurende langere tijd in stilte. Voor soulpainters en diepzielduikers, maar ook therapeuten, psychologen, opvoeders, docenten,... die vanuit hun eigen ervaring deze methodiek bij hun doelgroep wil inzetten. Geen voorkennis nodig

door Eliane Kunnen

Creatief Verstillen

Maandelijkse groeigroep voor Levenskunst

cursus/workshop | Herk-de-Stad | 3 april tot 15 juni 2015
Wil je graag meer tijd voor jezelf vrijmaken en kennismaken met een creatieve manier van onthaasten, verstillen en stilstaan bij wat er speelt in je leven? We werken met diverse technieken, zoals: intuïtief schilderen en tekenen, zentangle, touch drawing, meditatief boetseren,... Geef de levenskunstenaar in jezelf de ruimte! Inschrijven verplicht! Voor sommige data is er een wachtlijst.

door Eliane Kunnen

Pimp je Zendoodles met 3D schaduw

Mindful droedelen voor gevorderden

cursus/workshop | Herk-de-Stad | 2 juli 2015
Ben je al vertrouwd met droedelen of Zendoodles, én zoek je verdieping om je droedels meer pit te geven? Dan is deze info en doe-workshop iets voor jou! Ga aan de slag met: gradaties schaduwen, meer dieptezicht leggen of intuïtief optische 3D effecten à la Escher laten ontstaan, ontdek hoe je 'foutjes' kunt wegwerken en 'mislukte' droedels kunt pimpen.

door Eliane Kunnen

Mindful droedelen ... Creatieve yoga voor je brein

voor Zendoodles beginners

cursus/workshop | Herk-de-Stad | 2 juli 2015
Wetenschappelijk is bewezen dat droedelen of Zendoodles juist helpt om te concentreren, te ontspannen en info opslaan. Je laat je hoofd en emoties tot rust komen, en creëer tegelijk iets moois. We gaan meditatief en praktisch aan de slag met het handboek. In de namiddag ontdek hoe je droedels te pimpen met schaduw en effecten. Nu met ZOMERACTIE en VRIENDENKORTING.

door Eliane Kunnen

Kleur explosie

Winter 2

Winter 1

Samen slenteren 2

Samen slenteren 1

De oude stad

Wind speelt met bomen

Het meer verstilt